Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Grezzo AB64 9035
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Circular Collection

DESSO Grezzo - Grezzo AB64 9035

DESSO Grezzo on ylistys kivisille maisemille puhtaassa, koskemattomassa luonnossa. Se on osa Tarkettin pyrkimystä suojella planeettamme herkkiä luonnonresursseja. Järeän ja epäsäännöllisen kudoksen kohoumat luovat lattiaan syvyyttä ja luonnollista liikettä. Kun katsot lattiaa tarkemmin, paljastuu monisäikeinen ja ainutlaatuinen kuvio, jossa mitkään tekstiililaatat eivät ole täysin samanlaisia. Kun lattiaa katsoo puolestaan kauempaa, kuvio näyttää saumattomalta ja tyylikkäästi viimeistellyltä.

DESSO Grezzo vie ajatukset kivi- ja kallioluodoille. Saatavilla on 12 erottuvaa väriä. Ne ulottuvat aina kylmästä betonista lämpimän multaisiin vihreisiin ja savea muistuttavaan ruskeaan terrakottaan.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Textile floor coverings
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Kova
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Laatta (1 tuotenumero)

Total Carbon Footprint (recycling)

 5.37 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva DESSO Grezzo -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää DESSO Grezzo