Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Airmaster Earth AD31 8911
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Irtoasennettavat lattiat

AirMaster Earth - Airmaster Earth AD31 8911

DESSO AirMaster Earthilla on orgaaninen kuviointi, jossa kaikki värit kudotaan mustaan lankaan, luoden tyylikkään kontrastin ja taktiilisen visuaalisen ilmaisun. Mallisto on saatavana yhdeksässä päivitetyssä korostusvärissä ja yhdeksässä neutraalissa sävyssä ja sitä voidaan hyödyntää yhdistämällä AirMaster Classic ja AirMaster Sphere jännittävien ja vaikuttavien alueiden luomiseksi työpaikalla. Patentoidun tekniikan ansiosta DESSO AirMaster vangitsee hienoa pölyä ja hiukkasia kahdeksan kertaa tehokkaammin kuin sileät lattiapinnat ja neljä kertaa tehokkaammin kuin muut tekstiililattiat*. Mallistossa on EcoBase-pohja, joka on valmistettu 91-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista Cradle to Cradlen periaatteiden mukaisesti. 

Osana jatkuvaa työtämme hiilijalanjälkemme pienentämiseksi olemme ylpeitä voidessamme lanseerata uuden ja parannetun EcoBase-pohjan, jossa fossiilinen ainesosa on korvattu uudella biopohjaisella pääainesosalla. 

*Perustuu GUI:n tekemiin testeihin, jossa DESSO AirMaster®:ia on verrattu standardilattiaan ja verrattuna standardityyppiseen strukturoituun silmukkanukkaiseen tekstiililattiaan (mediaaniarvot). 

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Tekstiililattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Heavy
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Laadun- ja ympäristöhallinnan sertifikaatit: ISO 14001
Neulatiheys: 1/10"
Laatta (1 tuotenumero)

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 0.24 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva AirMaster Earth -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää AirMaster Earth