Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Airmaster Earth AD31 8911
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Circular Collection

AirMaster Earth - Airmaster Earth AD31 8911

DESSO AirMaster Earth on saatavana seitsemässä huomiota herättävässä värissä, joista viisi on neutraaleja sävyjä ja kaksi tehostesävyjä. Kaikkiin väreihin on palmikoitu sisään musta lanka, joka tuo upeaa kontrastia ja saa aikaan taktiilisen visuaalisen vaikutelman. AirMaster Earth sopii hyvin yhdisteltäväksi AirMaster Tones -tuotteiden kanssa. Näin voit luoda mielenkiintoisia visuaalisia alueita kokoushuoneisiin tai vastaanottotiloihin.AirMaster®-tekniikka perustuu patentoituun lankaan, joka kapseloi pölyä ja hiukkasia vielä tehokkaammin kuin tavallinen tekstiililattia. AirMaster®-materiaalilla sisustetun huoneen ilmanlaatu on jopa neljä kertaa parempi kuin huoneissa, joissa on muunlainen tekstiililattia.Molemmissa mallistoissa on EcoBase-tausta, joka on valmistettu vähintään 75-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista Cradle to Cradle -periaatteiden mukaisesti.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Tekstiililattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Kova
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Laadun- ja ympäristöhallinnan sertifikaatit: ISO 14001
Neulatiheys: 1/10"
Laatta (1 tuotenumero)

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 0.25 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva AirMaster Earth -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää AirMaster Earth