Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
AirMaster Sphere AD21 7912
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Irtoasennettavat lattiat

AirMaster Sphere - AirMaster Sphere AD21 7912

AirMaster Sphere tuo lämpöä työpaikalle käsityönä valmistetulla rustiikkisella ilmeellä, joka on saanut inspiraationsa luonnollisista materiaaleista ja elementeistä. Mallisto sisältää yhdeksän päivitettyä korostusväriä ja yhdeksän neutraalia sävyä. Vahva muotokieli sopii yhteen patentoidun AirMaster-tekniikan kanssa, joka kapseloi hienoa pölyä ja hiukkasia kahdeksan kertaa tehokkaammin kuin sileät lattiapinnat ja neljä kertaa enemmän kuin muut tekstiililattiat*. Spheren tumma, ruudukkomainen rakenne täyttää aukon AirMaster Classicin lineaarisen suunnittelun ja AirMaster Earthin orgaanisen ilmaisun välillä.  

Osana jatkuvaa työtämme hiilijalanjälkemme pienentämiseksi olemme ylpeitä voidessamme lanseerata uuden ja parannetun EcoBase-pohjan, jossa fossiilinen ainesosa on korvattu uudella biopohjaisella pääainesosalla. 

*Perustuu GUI:n tekemiin testeihin, jossa DESSO AirMaster®:ia on verrattu standardilattiaan ja verrattuna standardityyppiseen strukturoituun silmukkanukkaiseen tekstiililattiaan (mediaaniarvot).

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Tekstiililattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Heavy
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Laadun- ja ympäristöhallinnan sertifikaatit: ISO 14001
Neulatiheys: 1/10"
Laatta (1 tuotenumero)

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 0.66 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva AirMaster Sphere -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää AirMaster Sphere