Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Fuse B755 7915
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Irtoasennettavat lattiat

Fuse - Fuse B755 7915

DESSO Fuse on jännittävä tekstiilimatto, jonka sävytetty kuvio saa aikaan visuaalista liikettä lattiassa kahden vastakohtaisen mutta hyvin toisiinsa sopivan väriskaalan avulla. Fuse-malliston värit yhdistävät kaksi värisävyä yksivärisestä DESSO Fields -mallistosta. Sen ansiosta nämä kaksi tuotetta voi yhdistää helposti ja tehokkaasti, mikä tarjoaa lukemattomia sisustusvaihtoehtoja. Fuse kuuluu Transitions-mallistoon, ja siinä on epäsäännöllinen silmukkanukka, joka saa aikaan taktiilisen vaikutelman sekä käsin kudotun tekstiilin lämpimän ja kodikkaan tunteen. Mallisto koostuu seitsemästä erilaisesta väriyhdistelmästä.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Tekstiililattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Heavy
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Neulatiheys: 1/10"
Kokonaispaino: 4100 g/m² (120,9 oz/yd²)
Laatta (1 tuotenumero)

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 0.71 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva Fuse -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää Fuse