Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Fields
Kuosi
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Circular Collection

Fields

DESSO Fields on tekstiililattia, jonka kuvio muistuttaa käsin kudottua tekstiiliä. Suuret ja epäsäännölliset silmukat saavat aikaan taktiilisen tunteen, joka on sekä kotoisa että lämmin. Fieldsin väripaletti on moderni, ja se koostuu 37 keskenään yhdisteltävästä värisävystä. Maton takaosa koostuu DESSO EcoBase -materiaalista, joka on 100-prosenttisesti kierrätettävää.

Olemme päivittäneet malliston niin, että sen voi yhdistää Desso Linon -mallistoon, jolloin tuloksena on 55 väriä ja mahdollisuus käyttää erilaisia tekstuureja modernin ja jännittävän tunnelman luomiseksi. 

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Textile floor coverings
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Kova
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"

Total Carbon Footprint (recycling)

 0.91 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse kuosi tilataksesi mallin
Valitse sopiva Fields -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää Fields