Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
AirMaster Atmos B747 9032
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Irtoasennettavat lattiat

AirMaster Atmos - AirMaster Atmos B747 9032

Vietämme nykyisin noin 90 % ajastamme sisätiloissa. Siksi on tärkeää, että sisäilma on hyvälaatuista. Tekstiililattioiden valmistajana vastuullamme on kehittää terveellisiä tuotteita, jotka auttavat luomaan paremman sisäilman. DESSO AirMaster® -tekniikka perustuu patentoituun lankaan, joka kapseloi pölyä ja hiukkasia vielä tehokkaammin kuin tavallinen tekstiililattia. DESSO AirMaster Atmos® -lattialla sisustettu huone on jopa neljä kertaa tehokkaampi kuin huoneet, joissa on muunlainen tekstiililattia. Tämä tekstiililattia on tehty tuftatusta silmukkanukasta, ja sitä on saatavilla 12 värissä sekä neutraaleissa että voimakkaissa sävyissä. Lattialaatoissa on EcoBase-tausta vakiona. Se sisältää vähintään 75 % kierrätettyä materiaalia Cradle to Cradle® -sertifioinnin periaatteiden mukaisesti.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Tekstiililattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Heavy
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Neulatiheys: 1/10"
Kokonaispaino: 3900 g/m² (115 oz/yd²)
Laatta (1 tuotenumero)

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 1.24 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva AirMaster Atmos -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää AirMaster Atmos