Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
AirMaster
Kuosi
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Irtoasennettavat lattiat

AirMaster

DESSO AirMaster yhdistää innovaation ja korkean suorituskyvyn vahvaan muotoiluun luodakseen terveellisiä sisäympäristöjä toimistoissa, kouluissa ja muissa julkisissa rakennuksissa. AirMasterin taustalla oleva tekniikka perustuu patentoituun lankaan, joka kapseloi pölyn ja hiukkaset kahdeksan kertaa tehokkaammin kuin sileät lattiat ja neljä kertaa enemmän kuin muut tekstiililattiat*. 

AirMaster Classicissa on tuftattua silmukkanukkaa, ja se on saatavilla yhdeksässä päivitetyssä korostusvärissä sekä yhdeksässä neutraalissa sävyssä. Laatoissa on lineaarinen kuosi, jolla luot syvyyttä ja varjostuksia erilaisiin tiloihin. Yhdistämällä AirMaster Classicin AirMaster Spheren ja AirMaster Earthin orgaanisempiin kuoseihin voit luoda lattiapintoja jännittävillä ja rikkailla tekstuureilla. 

Osana jatkuvaa työtämme hiilijalanjälkemme pienentämiseksi olemme ylpeitä voidessamme lanseerata uuden ja parannetun EcoBase-pohjan, jossa fossiilinen ainesosa on korvattu uudella biopohjaisella pääraaka-aineella.

*Perustuu GUI:n tekemiin testeihin, jossa DESSO AirMaster®:ia on verrattu standardilattiaan ja verrattuna standardityyppiseen strukturoituun silmukkanukkaiseen tekstiililattiaan (mediaaniarvot). 

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Tekstiililattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Heavy
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Laadun- ja ympäristöhallinnan sertifikaatit: ISO 14001
Neulatiheys: 1/10"

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 0.81 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse kuosi tilataksesi mallin
Valitse sopiva AirMaster -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää AirMaster