Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tarkettin ympäristötyö
Nyt myös vanhat muovilattiat voidaan kierrättää
Uuden tekniikan avulla voimme poistaa lattioista liiman ja tasoitteet, ja kierrättää ne uusiksi lattioiksi.
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Tarkolay Blue
Alusmateriaalit

TARKOLAY - Tarkolay Blue

Tarkolay-alusmateriaali on valmistettu PVC:llä päällystetystä lasikuidusta, ja tuotteen alapinnalla olevat nystyrät mahdollistavat ilmastoinnin alusmateriaalin alla. Tarkolay on hyvä ratkaisu betonin päälle, sillä se kestää jopa 7 % kosteusasteen betonialustassa. Siksi se on kustannustehokas ratkaisu, jolla vältetään alustan 100 % kuivaamisen tarve.

Tarkolay on myös helppo asentaa ja poistaa, eikä se jätä jälkiä alustaan. Tarkolay sopii puun ja betonin päälle lattiaa asennettaessa, ja sopii yhteen homogeenisen ja heterogeenisen muovimaton alle, sekä julkisissa tiloissa että asunnoissa.

Tuotteen paksuus on 1,3 mm. Asennetaan yhdessä ilmastoivien jalkalistojen kanssa. Saumojen limitys vähintään 200 mm. Kierrätyskelpoinen. Katso asennusohje: tarkett.fi
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Kokonaispaksuus: 1,30 mm
Muoto: Rulla
Pituus: 45 m
Rulla (1 tuotenumero)
Valitse sopiva TARKOLAY -kuosi tästä
Tekniset tiedot
Lue lisää TARKOLAY