Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Classical Oak GREY
Heterogeeniset muovimatot | Akustiset lattiat | Asuntojen vinyylilattiat

Nordic Stabil - Classical Oak GREY

Nordic Stabil on erityisesti asuntotuotantoon suunniteltu akustoiva muovimatto. Kestävä, käytännöllinen ja helppohoitoinen lattia tuntuu miellyttävältä jalan alla ja vaimentaa askelääntä 20 dB. Nordic Stabil voidaan liimata alustaan tai irtoasentaa, ja tekstiilipohjan ansiosta lattia on erittäin helppo asentaa. Tuote edistää hyvää sisäympäristöä, sillä se on ftalaatiton ja sen VOC-päästöt ovat alhaiset.Kulutuskerroksen paksuus on 0,35 mm. TopClean XP -PUR-pintakäsittely tekee lattiasta kulutusta kestävän ja helpottaa hoitoa. Mallistossa on 20 puu-, kivi- & ja betonikuosia harmonisissa väreissä.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Heterogeeninen vinyylilattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 32 General
Käyttöluokka teollisessa käytössä: 41 Kohtalainen
Sideainepitoisuus: Tyyppi I
Kokonaispaksuus: 2,80 mm
Rulla (1 tuotenumero)
Valitse sopiva Nordic Stabil -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniset tiedot
Lue lisää Nordic Stabil