Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Relaxed Slate ONE
LVT-vinyylilankut | Irtoasennettavat lattiat

iD Inspiration Loose-lay - Relaxed Slate ONE

Ainutlaatuinen asennustekniikka mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan asennuksen. iD Inspiration Loose-lay on jopa kolme kertaa nopeampi asentaa kuin muut modulaariset vinyylilattiat. Lattiaremontti on mahdollista tehdä seuraavaksi päiväksi valmiiksi ja tuote vaatii vain vähän tai ei ollenkaan alustan valmistelua. Suunniteltu asennettavaksi ilman liimaa. Alle 16 neliön tilojen asennuksessa ei tarvita lainkaan liimaa, mikä säästää materiaali- ja työkustannuksia. Isoilla, yli 64 neliön tai kovalle kulutukselle joutuvilla alueilla käytetään liimasoiroja tai kaksipuolista teippiä varmistamaan asennuksen pysymisen. Alueilla, joilla on suuret lämpötilan vaihtelut tai erittäin raskas kulutus on käytettävä akryylidispersioliimaa. iD Inspiration Loose-lay on ftalaatiton.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Heterogeeninen vinyylilattianpäällyste
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Heavy
Käyttöluokka teollisessa käytössä: 42 Normaali
Kokonaispaksuus: 4,50 mm
Laatta (1 tuotenumero)
Valitse sopiva iD Inspiration Loose-lay -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniset tiedot
Lue lisää iD Inspiration Loose-lay