Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Originale SIENNA 434
Linoleumilattiat | Kierrätettävät muovi- ja linoleumilattiat

Originale Essenza+ 2.5 mm - Originale SIENNA 434

Originale-mallisto perustuu 2013 lanseeratun Veneto 100 % Linen -malliston designiin. Neljä vuotta myöhemmin teimme Originalesta oman malliston, jossa keskityimme kahteen kuosiin - Minerale ja Vegetale.

Tätä luonnollisempaa linoleumia ei tule vastaan muualla! Originale koostuu melkein 100-prosenttisesti luonnollisista raaka-aineista ja se on ensimmäinen ja ainut linoleumimallisto joka on sertifioitu Cradle to Cradle Kulta -tasolla. Olemme ottaneet askeleen eteenpäin ja lisänneet mallistoon kauniita uuniikkeja värejä. Voimme myös kierrättää Originalen omassa tehtaassamme Narnissa, jossa kierrätämme myös muut linoleumimallistomme.

Tarkettin linoleumi valmistetaan tarkoin valituista materiaaleista ympäristöystävällisessä tehtaassamme Italiassa. Tuloksena on ympäristöneutraali lattia (Cradle to Gate), joka voidaan kierrättää uudeksi lattiaksi käytöstä poiston jälkeen. Originale on myös osa Circular Collection -mallistoamme. 

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Homogeeninen linoleumi
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 34 Very Heavy
Käyttöluokka teollisessa käytössä: 43 Kova
Laadun- ja ympäristöhallinnan sertifikaatit: ISO 14001
Rulla (1 tuotenumero)

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 1.01 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva Originale Essenza+ 2.5 mm -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett

Linoleumissa uusi mattapinta ja lisää värejä

Linoleumi valmistetaan luonnollisista raaka-aineista, ja sen käyttö on vahvassa kasvussa sisustusmateriaalina sen kestävyyden ansiosta.Tarkett haluaa edistää tätä kehitystä ja lanseeraamme sen vuoksi uudelleen linoleumimallistomme. Kaikissa on uusi mattapinta ja uusia luonnon inspiroimia, lämpimiä värejä. 

 Linoleumissa uusi mattapinta ja lisää värejä

Vanhoista linoleumilattioista uutta raakaainetta

ReStart Linoleum -keräysjärjestelmän avulla voimme kerätä vanhat linoleumilattiat takaisin ja käyttää niitä tuotannossa. Olemme päässeet pitkälle. Kesästä 2021 lähtien voimme ReStart-kierrätysohjelman ansiosta kerätä ja kierrättää paitsi asennuksen hukkamateriaalia, myös käytettyjä linoleumilattioita

 Vanhoista linoleumi- lattioista uutta raaka-ainetta
Tekniset tiedot

Sisustus luonnonmateriaalilla

Lähes kaikki Tarkettin linoleumin ainesosat ovat luonnollisia raaka-aineita, jotka ovat uusiutuvia tai sellaisia, joista ei ole puutetta. Sen ansiosta linoleumimme on vastuullinen materiaali, jonka ilmastovaikutus on vähäinen. Tarkettin linoleumilattioille on ainutlaatuista homogeenisyys, eli ne koostuvat yhdestä puhtaasta linoleumikerroksesta, joka pintakäsitellään ja asennetaan juuttikankaalle. 

Sisustus luonnon- materiaalilla
Lue lisää Originale Essenza+ 2.5 mm