Toimiston akustiikan parantaminen

Toimiston akustiikan parantaminen

Tarkettin mallistojen ja tuotevaihtoehtojen ansiosta löydät tehokkaita akustisia ratkaisuja kaikentyyppisiin toimistoihin. 

Tehokkaimmin melua vähentävä lattiatyyppi on tekstiililattia. Korkeanukkainen lattia vaimentaa ääntä tehokkaammin kuin matalanukkainen (jonka käyttö on suositeltavaa, jos huonekaluja halutaan liikutella edestakaisin lattialla). Suureen osaan tekstiililattioistamme voidaan asentaa myös akustoiva pohja askeläänen vaimentamiseksi. 

Myös LVT-lattioita arvostetaan niiden akustisten ominaisuuksien ansiosta. Vinyyli on hiljainen kävellessä eikä se pidä kovaa ääntä, kun huonekaluja siirretään. iD Click Ultimate -malliston akustiset ominaisuudet on maksimoitu alusta alkaen, mutta suurimpaan osaan LVT-mallistoistamme akustoiva pohja on saatavana lisävarusteena. 

Monissa yrityksissä akustiikkaan panostetaan erityisesti tietyillä alueilla, kuten kokoushuoneissa ja muissa tiloissa, joissa keskustellaan paljon.  

Akustiikkaa parantavat mallistot

Akustiset lattiat

Akustisella taustalla varustellut lattiamme ovet erinomainen ratkaisu tiloihin, joissa on tietyt vaatimukset akustiikan tai askeläänien suhteen. Tämä koskee monia julkisia tiloja, kuten kouluja, terveydenhoitoa sekä vanhustenhoitoa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Toimiston lattiassa Tarkett Desson tekstiililaatta, harmaalta ja keltaista.
DESSO Essence-tekstiililattiat - yhdistele kuten haluat!

Essence-tekstiililattiamallistoja voi yhdistellä keskenään luovasti, tutustu mahdollisuuksiin - Essence, Essence Stripe, Essence Maze ja Essence Structure.

Tarkettin vihreä linoleumlattia Trentino kestää kulutusta
Lattia ja akustiikka

Luo miellyttävä äänimaailma. Lue tästä miten lattia vaikuttaa akustiikkaan.

Desso Stratos
DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks

Suosittu Stratos-mallistomme on päivitetty uudella raikkaalla väripaletilla ja on tullut osaksi meidän kestävän kehityksen työtämme.

Toimiston lattian valinta
Toimiston lattian valinta

Mitä eroa eri lattiatyypeillä on? Mitä merkitystä on materiaalivalinnalla? Kuinka sisustetaan kestävästi jatkuvasti muuttuva toimistotila?

Dalarna Science Park - Referenssit - Tarkett
Dalarna Science Park

Dalarna Science Park edistää innovaatiota ja liiketoiminnan kehittämistä Taalainmaalla luomalla esimerkiksi kokous- ja työtiloja.