Lattiat kauppoihin, konttoreihin, ravintoloihin ja hotelleihin

Lattiat kauppoihin, konttoreihin, ravintoloihin ja hotelleihin

Valitse iD Click Ultimate liimattomaan asennukseen, hiljaiseen sisäympäristöön ja tyylikkääseen lopputulokseen

Tarkettin ftalaatiton vinyylilattiamallisto iD Click Ultimatessa on hyvät akustoivat ominaisuudet. Sillä on myös loistava kestävyys sekä antaa tyylikkään ilmeen. Mallisto uusitaan 21:llä uudella kuosilla, viidellä uudella muodolla, korkeammalla sietokyvyllä staattisiin ja painaviin kuormiin ja on jatkossakin kehittynein vinyylilattiavaihtoehto jäykällä komposiittirungolla. iD Click Ultimatella saat täydellisen asennuksen lyhyessä ajassa ja helpon ratkaisun asiakkaasi tarpeisiin.

Lattia valmistetaan Tarkettin tehtaassa Euroopassa.

Hiljainen

iD Click Ultimaten sisäänrakennettu akustoiva tausta mahdollistaa jopa 19 dB askeläänen vaimennuksen. Tämä on parempi akustointi kuin monissa muissa kovissa lattiaratkaisuissa. iD Click Ultimate luo hiljaisemman ympäristön niissä tiloissa, joissa ei-toivottu hälinä on normaalia, kuten työpaikoilla tai hotelleissa. Sisäänrakennettu akustointi myös säästää aikaa ja rahaa asennuksessa.

Liimaton asennus

Lattiaremontin toteuttamin ilman vaikutuksia yrityksen toimintaan on hankalaa. iD Click Ultimaten asennus on kuitenkin helppoa ja saat minimoitua ajan, jolloin tilat eivät ole toiminnassa. Uusi I4F® Click-teknologia mahdollistaa liimattoman asennuksen, ilman aluslattian esivalmisteluita*. Lattia voidaan asentaa monien olemassa olevien alustojen, jopa keraamisten, lattioiden päälle. Tämä tekee iD Click Ultimatesta ultimaattisen valinnan rakennusprojekteihin. 

*Jokainen projekti on uniikki, tutustu asennusohjeeseen lisätietoja varten. 

Kestävä

iD Click Ultimate, käyttöluokalla 34, on loistava valinta suuriin tiloihin, joissa on paljon liikennettä. Lattia kestää hyvin painavia kuormia, painaumia sekä kenkien hankausjälkiä tiiviin RCC-innovaation ja PUR-pinnan ansiosta. Kestävä pintakäsittely helpottaa myös puhdistusta ja ylläpitoa. iD Click Ultimate on erinomainen valinta suuriin tiloihin, sillä sen vakaan rakenteen ansiosta se voidaan asentaa jopa 400m² asti ilman liikuntasaumoja. Lattia kestää myös lämpötilan vaihtelua +10˚C ja +60˚C välillä.

Aiheeseen liittyvät mallistot

Enemmän kuoseja ja suurempi valikoima

iD Click Ultimaten luonnolliset kuosit luovat ajattomia ja moderneja miljöitä niin liiketiloihin, hotelleihin kuin ravintoloihinkin. Valikoimasta löytyy nyt 21 kuosia. Näin sinulla on enemmän mahdollisuuksia luoda viihtyisä ja tyylikäs tila. 14 kuosia löytyy heti varastosta.