Toimiston lattian valinta

Toimiston lattian valinta

Toimistolle lattian valinta

Mitä eroa eri lattiatyypeillä on? Mitä merkitystä on materiaalivalinnalla? 
Kuinka sisustetaan kestävästi jatkuvasti muuttuva toimistotila?

Tänne on koottu Tarkettin toimistolattioita koskevat artikkelit. Kuinka lattiavalinta vaikuttaa sellaisiin tekijöihin kuin sisäilmaan, 
akustiikkaan tai puhtaanapitoon, tai auttaa korostamaan alueita ja välimatkoja? Esittelemme mallistojamme ja 
niiden erityisominaisuuksia, annamme vinkkejä ja kerromme Tarkettin uutuuksista.

Tietoa ihmisistä, kohtaamisista ja materiaaleista

Kestävät lattiat joustaville toimistoille – Tietoa ihmisistä, kohtaamisista ja materiaaleista. Nyt kun monissa yrityksissä mietitään toimiston toimintaa, Tarkett tarjoaa pitkälle tulevaisuuteen kestäviä lattiaratkaisuja. Laajan lattiatuotteiden valikoiman avulla on helppo luoda kokonaisratkaisuja, joihin kuuluvat myös kylpyhuoneet, keittiöt ja oleskelutilat.

Toimistojen tekstiililattiat

Tarkettin Desso-tekstiililattiat valitaan nykyään akustiikan, ilmanlaadun, kestävyyden ja esteettisten ominaisuuksien vuoksi. Tekstiililattia on tehokkaimmin ääntä vaimentava lattiatyyppi Tarkettin mallistoista. Lisäksi siihen voidaan haluttaessa asentaa akustoiva pohja.

Toimistojen vinyylilattiat

LVT on laatta- tai lankkumallinen vinyylilattia. Se on erityisen suosittu valinta ympäristöihin, joiden sisustusta muutetaan tai vaihdetaan usein.

Toimistojen puulattiat

Puulattia on tavallisin lattiatyyppi pohjoismaisissa kodeissa. Se on kaunis, elävä ja lämmin jalan alla. Aito puulattia voi luoda täsmälleen oikean tunnelman pienehköön toimistoon, johon halutaan viihtyisää tai ylellistä ilmettä.

Toimiston sisäilman parantaminen

Tarkett on ollut vuosikymmenien ajan eturintamassa, kun on kyse sisäilmaa parantavista lattioista. Sisäilmaan vaikuttavat pöly, kosteus, hiilidioksidipäästöt, lämpötila, ilmanvaihto ja haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC).

Toimiston akustiikan parantaminen

Tarkettin mallistojen ja tuotevaihtoehtojen ansiosta löydät tehokkaita akustisia ratkaisuja kaikentyyppisiin toimistoihin. Tehokkaimmin melua vähentävä lattiatyyppi on tekstiililattia.

Helposti siivottava toimisto

Tarkettin kaikki lattiat kehitetään helposti puhdistettaviksi ja huollettaviksi tavallisilla siivousvälineillä ja ilman voimakkaita kemikaaleja. Tämä alentaa lattian hoitokustannuksia ja parantaa samalla sisäilman laatua.

Sisustamista alueittain

Useimmissa toimistoissa halutaan luoda sekä tiloja, jotka edistävät yhteistyötä että tiloja, jotka edistävät keskittymistä. Nykyään on luotava mahdollisuuksia myös fyysisen välimatkan ylläpitämiseen.