Toimistojen vinyylilattiat

Toimistojen vinyylilattiat

LVT on laatta- tai lankkumallinen vinyylilattia. Se on erityisen suosittu valinta ympäristöihin, joiden sisustusta muutetaan tai vaihdetaan usein. LVT-lyhenne tulee sanoista Luxury Vinyl Tiles ja se on alun perin kehitetty korkean profiilin myymälöihin, joihin haluttiin puu- tai kivilattian ulkonäkö tai graafisen kuvio, mutta vinyylilattian käytännöllisyys. LVT viittaa myös uuden sukupolven vinyylilattioihin, joiden etuja on korkea laatu ja aidonnäköinen kuviointi.  

Tarkettin LVT-lattiat ovat hyvää vauhtia kulkemassa kohti kiertotaloutta. Nykyään pystymme ottamaan vastaan sekä asennusjätteet että kokonaiset LVT-lattiat ja kierrättämään ne materiaaliksi, jota käytetään uusien LVT-lattioiden takapuolella. 

Huippumallistojamme ovat iD Supernature, aidoimman näköinen LVT-mallistomme; iD Revolution, maailman ensimmäinen Joutsenmerkitty muovilattia; iD Mixonomi, 11 geometrisen muodon valikoima; erittäin nopeasti asennettava iD Inspiration Click sekä iD Click Ultimate, joka pitää erinomaisesti muotonsa (soveltuu erinomaisesti raskaille kalusteille ja lämpötilanmuutoksille) ja tukee loistavasti tilan akustiikkaa. 

Toimiston modulaariseen vinyylilattiaan voi mainiosti yhdistää puulattiaa tai valikoimamme modulaarisia tekstiililattioita.

Toimistojen vinyylilattiat

iQ Surface ja iQ Megalit

Tarkettin iQ-sarja koostuu kestävistä, helppohoitoisista ja täysin kierrätettävistä vinyylilattioista. Lattia on kehitetty alusta alkaen vastaamaan hygienian ja kestävyyden tiukkoihin vaatimuksiin julkisissa ympäristöissä, kuten sairaaloissa ja kouluissa. Lattioiden kestävyyteen ja ulkonäköön liittyvä jatkuva innovaatiotyö on kuitenkin johtanut siihen, että iQ Surfacen ja iQ Megalitin kaltaiset mallistot ovat saaneet muotoilupalkintoja ja niitä on valittu sisustuskonsepteihin, joissa kiertotalous on etusijalla.

iQ-lattian kulutuksenkesto ja alhaiset elinkaarikustannukset tekevät siitä upean materiaalivalinnan keittiöön, kylpyhuoneeseen, eteiseen ja pukuhuoneeseen. Materiaalin joustavuus, harkitut kuosit ja värisävyt esimerkiksi iQ Surface- ja iQ Megalit -mallistoissa tarjoavat myös mahdollisuuden luoda ainutlaatuiset puitteet huonekaluille ja muulle sisustukselle.

Toimistojen vinyylilattiamallistot

LVT-vinyylilankut

Päästä mielikuvituksesi valloilleen! LVT-lattiamme (vinyylilankku tai -laatta) tarjoavat lähes rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Tuotteita on saatavana sekä laattoina että lankkuina, ja mallistossa on todella paljon värejä, kuvioita ja laatuja.

Homogeeniset muovimatot

Sairaaloiden ja koulujen käytävät ja muut julkiset tilat joutuvat päivittäin kovalle kulutukselle. Siksi niihin kannattaa valita kestävä lattia, joka säilyttää tekniset ja visuaaliset ominaisuutensa pitkään.

Heterogeeniset muovimatot

Heterogeenisten muovimattojen valikoimassa on ratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin. Eri pintakäsittelyistä ja rakenteista löytyy sopiva vaihtoehto niin kotiin kuin kovalle kulutukselle altistuville julkisiin tiloihin kuten kouluihin ja sairaaloihin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Toimiston lattian valinta
Toimiston lattian valinta

Mitä eroa eri lattiatyypeillä on? Mitä merkitystä on materiaalivalinnalla? Kuinka sisustetaan kestävästi jatkuvasti muuttuva toimistotila?