Helposti siivottava toimisto

Helposti siivottava toimisto

Tarkettin kaikki lattiat kehitetään helposti puhdistettaviksi ja huollettaviksi tavallisilla siivousvälineillä ja ilman voimakkaita kemikaaleja. Tämä alentaa lattian hoitokustannuksia ja parantaa samalla sisäilman laatua. 

Joissakin lattiatyypeissä puhdistettavuutta on erityisesti kehitetty.
Pandemian aikana puhdistustiheydestä on tullut keskustelua herättänyt aihe monilla työpaikoilla. 

Tarkettilla on muutamia lattiatyyppejä, jotka on erityisesti kehitetty tiheää puhdistusta silmällä pitäen. Sekä LVT- että iQ-sarjat on kehitetty kovalle käytölle altistuviin julkisiin tiloihin, LVT-mallit myymälöihin iQ-lattiat kouluihin ja sairaaloihin. Näissä ympäristöissä lattian on tärkeää sekä olla puhdas että näyttää puhtaalta, mikä on tietysti myönteistä myös toimistotiloissa.  

Tarkettin Desso-tekstiililattiat on kehitetty imemään itseensä likaa ja pölyä ja säilyttämään hiukkaset seuraavaan imurointikertaan saakka.

Helposti puhdistettavat mallistomme

Tekstiililattiat (Desso)

Tekstiililaattamme on saatavilla monilla eri valmistustavoilla niin innovatiivisissa kuoseissa ja rakenteissa kuin rauhallisissa ja harmonisissa sävyissä.

LVT-vinyylilankut

Päästä mielikuvituksesi valloilleen! LVT-lattiamme (vinyylilankku tai -laatta) tarjoavat lähes rajattomat suunnittelumahdollisuudet.

Homogeeniset muovimatot

Sairaaloiden ja koulujen käytävät ja muut julkiset tilat joutuvat päivittäin kovalle kulutukselle. Siksi niihin kannattaa valita kestävä lattia, joka säilyttää tekniset ja visuaaliset ominaisuutensa pitkään.

Linoleumilattiat

Klassiset linoleumilattiat valmistetaan uusiutuvista materiaaleista kuten pellavaöljystä sekä korkki- ja puujauhosta. Lisäksi niihin käytetään hartsia, luonnollisia väripigmenttejä ja juuttikangasta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Toimiston lattian valinta
Toimiston lattian valinta

Mitä eroa eri lattiatyypeillä on? Mitä merkitystä on materiaalivalinnalla? Kuinka sisustetaan kestävästi jatkuvasti muuttuva toimistotila?