Uusi, kestävä vinyylilattiamallisto koteihin

Uusi, kestävä vinyylilattiamallisto koteihin

Uusi, kestävä vinyylilattia koteihin

Lanseeraamme uuden vinyylilattian kotiympristöön. Olemme lisänneet lukuisia luonnollisia kuoseja T-Extra-, Texstyle- ja Trend- mallistoihin. Lisäsimme valikoimaan myös 10 kuosia iQ Surfacesta sekä iQ Megalitista. Nämä sopivat loistavasti niin koteihin kuin julkisiin tiloihin.

Fiksu valinta

Tarjoamme laajan valikoiman vinyylilattioita eri kuoseilla, asennustavoilla sekä ominaisuuksilla. Ne ovat käytännöllisiä ja edullisia lattioita, jotka ovat mukavia jalan alla, helppohoitoisia ja kestäviä. Tarkettin vinyylilattia on fiksu valinta.

Suositun malliston uusi nimi

Olemme valmistaneet vinyylilattioita 1940-luvulta lähtien. Monista valikoimamme vinyylilattioista on tullut ikonisia aikojen saatossa. Siksi olemme päättäneet antaa suosituille mallistoille uuden nimen: ICONIK.

ICONIK T-Extra luonnollisilla kivi- ja puukuoseilla, sekä klassisilla shakkikuvioilla
ICONIK Texstyle askelääntä vaimentavalla tekstiilipohjalla tuomaan lisämukavuutta.
ICONIK Trend trendikkäillä ja hieman rohkeammilla kuoseilla.

Iconik-lattiat ovat tyylikkäitä, kestäviä, helppohoitoisia, mukavia jalan alla sekä hyviä sisäympäristölle. Ne ovat myös helppoja asentaa itse oikeilla työkaluilla. Valikoimastamme löytyy vinyylilattioita 2, 3 ja 4 metrin leveyksillä ja ne leikataan asiakkaan toivomaan pituuteen. Kaikki ICONIK-lattiat ovat ftalaatittomia ja pienipäästöisiä.

iQ-lattia koteihin

Tarkettin iQ on merkki korkeasta laadusta sekä kestävyydestä. Se kertoo myös innovatiivisesta designista sekä uudesta tavasta nähdä vinyyli materiaalina. Valikoiman kuosit sopivat erinomaisesti designista kiinnostuneille, jotka samalla myös arvostavat kestävyyttä.

iQ PUR-pinnan ansiosta lattia on erinomainen valinta esimerkiksi keittiöön tai eteiseen, joissa kulutus on yleensä kovinta. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että lattian asennuksen hoitaa ammattilainen.

iQ Megalitissa on moderni ja kaunis valikoima värejä. Niihin on ammennettu innostusta luonnon mineraaleista ja moderneista metalleista kuten kuparista ja messingistä.

Loimme yhdessä ruotsalaisen designtoimisto Note Design Studion kanssa iQ Surface-malliston. Se lanseerattiin vuonna 2019 Milano Design Weekillä. Malliston kuosit ovat uniikkeja; voimakkaita ja samalla myös hienostuneita. Ne muistuttavat hieman pilkullista terrazzo -kivimateriaalia. 

Täältä löydät kaiken tarpeellisen tiedon iQ-lattioista.

Aiheeseen liittyvät mallistot