Toimistojen puulattiat

Toimistojen puulattiat

Puulattia on tavallisin lattiatyyppi pohjoismaisissa kodeissa. Se on kaunis, elävä ja lämmin jalan alla. Aito puulattia voi luoda täsmälleen oikean tunnelman pienehköön toimistoon, johon halutaan viihtyisää tai ylellistä ilmettä. Suuremmissa toimistotiloissa puulattia voidaan yhdistää tekstiili- tai vinyylilattioihin. 

Pohjoismaissa puulattiatrendi on mennyt kohti yhä ylellisempiä malleja, eli lankkulattioita tai klassisia parkettikuoseja. 

Siksi olemme kehittäneet innovatiivisen sauvaparketin, jonka vasemman ja oikean laudan ansiosta voidaan asentaa kalanruoto- ja tiilimalleja ja monia muita kuvioita. Klassisesta Noble-ruutuparketista on sekä pieni- että suuriruutuisia malleja. Valikoimaan kuuluu erilaisia lankkulattioita: teollishenkinen Vintage, puun luonnetta henkivä rustiikkinen Heritage, antiikkiharjattu Prestige ja monta muuta.
 
Yli 60 prosenttia käyttämästämme puutavarasta on FSC- tai PEFC-sertifioitua. Kattavat tiedot tuotteiden koostumuksesta, raaka-aineiden alkuperästä, päästöistä ja tuotantotiedoista julkaistaan eBVD-muodossa Tarkettin sivustolla.

Toimistojen puulattiamallistot

Puulattiat/parketit

Tarkett on valmistanut puulattioita perinteisin käsityömenetelmin jo vuodesta 1886. Käsityöperinteet ja modernit tuotantotekniikat yhdistämällä voimme tarjota kauniita, toiminnallisia, kestäviä ja pohjoismaiseen ilmastoon sopivia parketteja. 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Toimiston lattian valinta
Toimiston lattian valinta

Mitä eroa eri lattiatyypeillä on? Mitä merkitystä on materiaalivalinnalla? Kuinka sisustetaan kestävästi jatkuvasti muuttuva toimistotila?