Muumikauppa Turussa

Muumikauppa Turussa

2019 | Turku, Suomi

Kuvagalleria

Valokuvat: Esa Naukkarinen

Turun uusi Muumikauppa avattiin 30. lokakuuta 2019 ja sen suunnitteli arkkitehti Carola Rytsölä. Liiketilaan on asennettu 170 m2 iQ Surface –malliston materiaaleja. Carola Rytsölä löysi malliston Formations-näyttelystämme Milan Design Weekillä huhtikuussa 2019. Hän inspiroitui materiaalista ja päätti hyödyntää sitä Turun Muumikaupan projektissaan niin lattioissa, seinissä kuin huonekaluissakin.

Tarkettin iQ Surface –mallisto on lopputulos luovasta yhteystyöstä ruotsalaisen Note Design Studion kanssa. Se on mallisto, jossa toiminnallisuus, värit ja kuosi ovat yhtä suuressa arvossa. Se on mainio esimerkki siitä, kuinka teollista materiaalia voidaan hyödyntää monella eri tavalla luoden trendikkäitä ja moderneja tiloja – pienellä twistillä. iQ Surfacella haluamme näyttää, että homogeenisesta muovimateriaalista on moneksi. Se ei pelkästään näytä upealta, vaan se voidaan myös kierrättää täysin uudeksi vastaavanlaiseksi materiaaliksi.

Aiheeseen liittyvät mallistot

Tietoa

Tutustu arkkitehti Carola Rytsölän suunnittelemaan upeaan Muumikauppaan Turussa. Tilaan on asennettu iQ Surfacea niin lattiaan, seiniin kuin huonekaluihinkin.

Suunnittelija

Carola Rytsölä

Segmentti

Kategoriat