Lattiat hotelleihin ja ravintoloihin

Lattiat hotelleihin ja ravintoloihin

Lattioita, joilla voidaan luoda upea asiakaskokemus sekä maailmanluokan design ja mukavuus hotelleissa ja ravintoloissa.

Nykyään asiakkaat odottavat hotelleilta ja ravintoloilta unohtumattomia elämyksiä. Sen vuoksi hotellit, ravintolat ja liiketilat pyrkivät jatkuvasti erottumaan muista. Kansainvälisillä ketjuilla on  usein yhtenäinen tyyli kaikissa maissa. Boutique-hotellit, pienemmät ketjut, ravintolat ja baarit pyrkivät puolestaan omaleimaisuuteen. Tarkett tarjoaa hotellien ja ravintoloiden tarpeisiin monia erilaisia lattiaratkaisuja, joiden avulla voidaan luoda uniikkeja tiloja, vahvistaa brändiä ja luoda esimerkiksi rauhallista ja harmonista tunnelmaa.

iQ Surface -malliston hitsauslankoja voi yhdistellä luovasti eri tavoilla

Kuten iQ Surface -malliston muutkin tuotteet, on hitsauslangat suunniteltu sointumaan kuosien ja väriperheiden sävyihin.

iD Click Ultimate - LVT-vinyylilankku on hyvä ratkaisu hotellin, ravintolan tai myymälän lattian remontointiin

Hotellin, ravintolan tai myymälän lattian remontointi on haastavaa. Odotukset ovat korkealla - asennuksen lopputuloksen tulisi olla täydellinen, mutta asennuksen pitäisi sujua erittäin nopeasti jottei toimintaa jouduta keskeyttämään.

iD Revolution – valmistettu kierrätetystä ja biopohjaisesta muovista

iD Revolution on uusi muovilattia, joka on valmistettu autojen tuulilaseista saadusta kierrätetystä muovista sekä biopohjaisesta muovista.

Suositellut lattiat hotelleihin ja ravintoloihin

Tekstiililattiat (Desso)

Tekstiililaattamme on saatavilla monilla eri valmistustavoilla niin innovatiivisissa kuoseissa ja rakenteissa kuin rauhallisissa ja harmonisissa sävyissä. DESSOn tekstiililaattoja voidaan yhdistellä muiden Tarkettin tuotteiden kanssa kauniiden ja inspiroivien tilojen luomiseksi.

Heterogeeniset muovimatot

Heterogeenisten muovimattojen valikoimassa on ratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin. Eri pintakäsittelyistä ja rakenteista löytyy sopiva vaihtoehto niin kotiin kuin kovalle kulutukselle altistuville julkisiin tiloihin kuten kouluihin ja sairaaloihin.

LVT-vinyylilankut

Päästä mielikuvituksesi valloilleen! LVT-lattiamme (vinyylilankku tai -laatta) tarjoavat lähes rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Tuotteita on saatavana sekä laattoina että lankkuina, ja mallistossa on todella paljon värejä, kuvioita ja laatuja

Referenssit

parketti hotellin lattiassa Helsingissä
GLO Hotel Helsinki

Helsingin GLO Hotelli valitsi perinteisen parketin kokoustilojen aulan lattiaan

Kuva ravintolasta
Jamie Oliver -ravintola

Jamie Oliverin Fifteen Cornwall -ravintola remontointiin vuonna 2013. Tavoitteena oli saavuttaa värikäs ja moderni ravintolatila Tarkettin Floorcraft Design -tiimin avulla. Lopputulos koostui...