Toimistojen tekstiililattiat

Toimistojen tekstiililattiat

Tarkettin Desso-tekstiililattiat valitaan nykyään akustiikan, ilmanlaadun, kestävyyden ja esteettisten ominaisuuksien vuoksi. Tekstiililattia on tehokkaimmin ääntä vaimentava lattiatyyppi Tarkettin mallistoista. Lisäksi siihen voidaan haluttaessa asentaa akustoiva pohja. 

Tekstiililattialla varustetun huoneen ilmanlaatu parantuu, koska tekstiililattia imee itseensä pölyä ja kemikaaleja ilmasta ja säilyttää hiukkaset imurointiin saakka. Tätä ominaisuutta on kehitetty erityisesti Desso AirMaster -mallistossa.

Tarkett on nykyään ainoa tekstiililattiavalmistaja, joka voi valmistaa tekstiililaattoja kiertotalouden periaatteiden mukaan eli kierrättää vanhat lattiat uusiksi samanlaatuisiksi tekstiililattioiksi. 

Käytetyt tekstiililattiat kerätään ReStart-ohjelmamme kautta ja kierrätetään Tarkettin omassa laitoksessa Waalwijkissä Alankomaissa.

Tarkettin tekstiililattiat ovat syntyneet pitkän muotoiluperinteen tuloksena. Desso alkoi valmistaa tekstiililaattoja Alankomaissa 1950-luvulla ja on vuosien mittaan kartuttanut suunnitteluosaamistaan monimutkaisissa arvohankkeissa, kuten hotelliketjuissa ja risteilyaluksilla. Nykyään Desso-mallistot, kuten Desso Futurity, erottuvat muista ihanteellisella yhdistelmällä vastuullisuutta ja estetiikkaa.
 
Toimiston modulaariseen tekstiililattiaan voi mainiosti yhdistää puulattiaa tai valikoimamme modulaarisia vinyylilattioita.

Toimistojen tekstiililattiamallistot

Tekstiililattiat (Desso)

Tekstiililaattamme on saatavilla monilla eri valmistustavoilla niin innovatiivisissa kuoseissa ja rakenteissa kuin rauhallisissa ja harmonisissa sävyissä. DESSOn tekstiililaattoja voidaan yhdistellä muiden Tarkettin tuotteiden kanssa kauniiden ja inspiroivien tilojen luomiseksi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Toimiston lattian valinta
Toimiston lattian valinta

Mitä eroa eri lattiatyypeillä on? Mitä merkitystä on materiaalivalinnalla? Kuinka sisustetaan kestävästi jatkuvasti muuttuva toimistotila?

Egersund Forum | Referenssit - Desso Airmaster
Egersund Forum

Egersund Forum on toimistorakennus, jossa on nykyaikaisia, valoisia ja käytännöllisiä toimitiloja kaikenkokoisille yrityksille.