vinyl floors offering a trendy design pallette

Uudistetut heterogeeniset vinyylilattiat

Värikartta, joka määrittää sävyn

vinyl floors offering a trendy design pallette

Arkkitehdeille ja suunnittelijoille on nyt saatavilla uusi heterogeeninen vinyylilattia, joka sopii yhteen seinien kanssa. Valikoimasta löytyy niin luonnollisia puukuvioita, ajatonta terrazzoa, betonikuoseja sekä erilaisia mineraaleja. Täältä löydät sekä klassisia että moderneja kuoseja.

Luova kuosipaletti

Päivitetty heterogeeninen Excellence-vinyylikokoelma on all-in-one -ratkaisu ainutlaatuisten, jännittävien ja harmonisten sisäympäristöjen luomiseen tiloihin, joissa on paljon liikennettä.

Valikoima sisältää harkitun ja kattavan uuden paletin - värikartan, jossa on moderneja ja ajattomia kuoseja ja viimeistelyjä – uusi kokoelma avaa mahdollisuuden sekoittaa ja yhdistellä tyylejä, värejä ja tekstuureja.

Puu ja luonto

Erilaisia puukuoseja, joiden design heijastaa aidon puun luonnollisia vaihteluita. Tutustu laajaan valikoimaan värejä ja kuvioita, jotka ovat saaneet inspiraationsa luonnosta.

Kivi ja mineraalit

Laaja valikoima designia, joka on saanut inspiraationsa mineraalien estetiikasta, kuten kivestä, marmorista, betonista ja terrazzosta.

Värit ja graafisuus

Tutustu uusiin yksivärisiin sävyihin moderneihin ympäristöihin tai hienovaraisiin ja rohkeisiin grafiisiin kuoseihin persoonallisempiin tiloihin.

Erittäin suuret kuviot

Marmorin, puun ja kiven kauneus korostuu XXL-designissa, jonka pituus on jopa 6 metriä.

Erinomainen suorituskyky kaikkiin tarpeisiin

Kaikki neljä mallistoa on suunniteltu erityisesti kestämään raskasta ja kovaa liikennettä ihmisiltä, laitteilta, sängyiltä ja pyörätuoleilta. Ne ovat helppohoitoisia, niillä on ääntä vaimentavia ominaisuuksia ja ne ovat erittäin kestäviä.

Helppo puhdistus Tektanium-pinnan ansiosta

Lattioissa on suojaava Tektanium-pinnoite. PU-pinnoite käyttää innovatiivista polymeeriteknologiaa, joka muodostaa vahvan suojakerroksen, jolla on erinomainen kesto kulumista ja tahroja vastaan.

Ääntä vaimentavat ominaisuudet

Uudistettu valikoima tarjoaa askeläänien vaimennusta jopa 19 dB. Luo hiljaisempi ja harmonisempi työympäristö kouluissa tai vaimenna häiritseviä ääniä kerrostaloissa. Kokoelma sopii myös erinomaisesti terveydenhuollon ympäristöihin akustisten ominaisuuksiensa ja korkean kuormituksen kestävyyden ansiosta.

Asiantuntemus ja kestävyys: valmistettu Euroopassa

Excellence valmistetaan tehtaillamme Euroopassa. Asennushukka voidaan kierrättää ja tuotteet sisältävät jopa 29 % kierrätettyä materiaalia. Lyhentämällä kuljetusmatkoja, minimoimalla jätettä ja uusien raaka-aineiden käyttöä vähennämme hiilijalanjälkeämme.

Asennushukka kerätään Tarkettin ReStart®-kierrätysohjelman kautta.

Tutustu valikoimaan

Excellence

Teksti: Lattiamallistot, joilla on ominaisuuksia, jotka sopivat kaikentyyppisiin segmentteihin. Kompaktit ja akustiset vaihtoehdot laajalla kuosivalikoimalla, mukaan lukien XXL-design.

Excellence Genius

Irtoasennettavat lattiat, jotka vähentävät hiilijalanjälkeä ja sopivat erinomaisesti nopeaan remontointiin. Saatavilla klassisissa kuvioissa.

Platinium

Erittäin kestävät lattiat erittäin vaativiin ympäristöihin, kuten esimerkiksi terveydenhuollon tiloihin.

Protectwall

Korkealaatuinen vinyyliseinä, joka suojaa iskuilta, naarmuilta, tahroilta ja kemikaaleilta. Sopii erityisesti käytäville ja muihin vaativiin tiloihin.

Tapiflex Stairs

Varmistaa turvallisemmat askeleet. Itsekiinnittyvä vaihtoehto nopeampaan ja helpompaan asennukseen.

Tarvikkeet

Tarvikekokoelmamme täydelliseen viimeistelyyn. Ylösnostot, jalkalistat, siirtymäprofiilit ja esteettömyysapuvälineet.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Terveydenhoito, lattia, ihmisiä leikkaussalissa
Terveydenhoidon tilojen lattiat

Sairaalasuunnittelu voi vaikuttaa potilaiden mahdollisuuksiin toipua fyysisesti ja psyykkisesti. Suunnittelua voidaan myös käyttää helpottamaan tilojen löytämistä sekä säästämään energiaa.

Hyvä suunnittelu auttaa hoitokodin ikääntyneitä asukkaita
Hoitokotien suunnittelu dementiaa sairastaville

Hyvä suunnittelu on dementikkojen hoitokotien suunnittelussa. Huomioi kontrastit, kuviot, pintarakenteet ja kodinomainen tyyli.

Iloisia oppilaita esteettömässä koulussa
Esteetön kouluympäristö

Kouluympäristöjen täytyy ottaa huomioon niin oppilaat kuin opettajat, joilla on heikentynyt näkö- tai liikuntakyky. Tämä täytyy ottaa huomioon myös sisustuksessa.