Sisustamista alueittain

Sisustamista alueittain

Useimmissa toimistoissa halutaan luoda sekä tiloja, jotka edistävät yhteistyötä että tiloja, jotka edistävät keskittymistä.
Nykyään on luotava mahdollisuuksia myös fyysisen välimatkan ylläpitämiseen. 

Lattian avulla voidaan muodostaa visuaalisesti selkeitä rajoja eri aktiviteettialueiden välille. Työpisteiden ja osastojen välille voidaan luoda kulkureittejä tai rajoja saman lattiatyypin eri sävyillä. Eri lattiatyyppejä voidaan yhdistää käyttökohteen mukaan. Avotoimistossa puulattia tekee kauniin ja ylellisen vaikutelman. Kokous- ja oleskelutiloissa tekstiililattia luo viihtyisän ja akustisesti miellyttävän ympäristön. Yleisissä tiloissa, kuten keittiöissä, kylpyhuoneissa ja pukuhuoneissa, iQ-lattia tarjoaa sekä tyyliä että käytännön etuja. Hyvin suunniteltu sisäänkäynti luo kutsuvan vaikutelman ja helpottaa tilojen puhtaanapitoa.

Monet Tarkettin LVT- ja tekstiilimallistoista voidaan asentaa myös liimattomilla menetelmillä, jolloin lattiaa voidaan helposti muuttaa tulevaisuuden tarpeita varten.  

Erillisten alueiden suunnitteluun sopivat mallistomme

Tekstiililattiat (Desso)

Tekstiililaattamme on saatavilla monilla eri valmistustavoilla niin innovatiivisissa kuoseissa ja rakenteissa kuin rauhallisissa ja harmonisissa sävyissä. DESSOn tekstiililaattoja voidaan yhdistellä muiden Tarkettin tuotteiden kanssa kauniiden ja inspiroivien tilojen luomiseksi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Toimiston lattian valinta
Toimiston lattian valinta

Mitä eroa eri lattiatyypeillä on? Mitä merkitystä on materiaalivalinnalla? Kuinka sisustetaan kestävästi jatkuvasti muuttuva toimistotila?