M1-luokiteltu lattianpäällystejärjestelmä

M1-luokiteltu lattianpäällystejärjestelmä

Oikeat lattiavalinnat - parempi sisäilma

Tarkett iQ ja Schönox saivat ensimmäisenä Suomessa saaneet M1-sertifikaatin lattianpäällystejärjestelmälleen. Järjestelmä kattaa pohjustuksen, tasoitteen, lattialiiman sekä lattianpäällysteen, ja soveltuu käytettäväksi niin uudis- kuin saneerauskohteissa.

iQ-lattianpäällystemalliston värivalikoima on laaja. Järjestelmään kuuluvat tuotteet ovat vähäpäästöisiä, ja noudattamalla annettuja työohjeita saat varman, testatun ja turvallisen M1-luokitellun kokonaisuuden.

Järjestelmä asennetaan betonialustan päälle, ja kattaa seuraavat tuotteet:

  •  SCHÖNOX KH – vesiohenteinen, liuotteeton dispersiopohjuste
  •  SCHÖNOX SP-X – vähäpölyinen, itsesiliävä hienotasoite (pumpattavissa)
  •  CascoProff Universal – monikäyttöinen lattianpäällysteliima ammattilaisille
  •  Tarkett iQ – korkealaatuinen homogeeninen ja ftalaatiton muovilattia

Schönox on osa maailmanlaajuista kemiankonsernia ja keskittynyt kehittämään ja tuottamaan laadukkaita sementtipohjaisia tuotteita. Sillä on kattava tuotevalikoima rakennusliimoja, tasoitteita, kaakelointituotteita sekä muita erikoistuotteita rakentamiseen. SCHÖNOX ja sen erikoisratkaisut on luotu erityisesti ammattilaisten tarpeisiin. www.schonox.fi

Tarkett on yksi maailman suurimmista lattiavalmistajista ja tarjoaa koteihin ja julkisiin tiloihin puu-, muovi-, laminaatti-, linoleumi- ja tekstiililattioita, märkätilojen lattian- ja seinäpäällysteitä sekä sisätilojen urheilulattioita. Tarkett haluaa edistää pitkäjänteistä kestävää kehitystä kiertotalouden periaatteita noudattaen. Yhdistämällä molempien yritysten vahvan teknisen osaamisen ja tuotannon, voimme tarjota testatun ja turvallisen lattianpäällystejärjestelmän ja sitä kautta parempaa sisäilmaa meille kaikille.

Aiheeseen liittyvät mallistot