Just Eat Takeaway

Just Eat Takeaway

2022 | Amsterdam, Alankomaat

Kuvagalleria

Suunniteltu työntekijöiden hyvinvointia varten

Just Eat Takeawaylla työntekijöiden hyvinvointi on ensisijainen prioriteetti. Yritys ymmärtää, että designilla on keskeinen rooli inspiroivan ja mukavan työympäristön luomisessa. Hyvä ilmanvaihto, riittävä päivänvalo ja liikkumisvapaus ovat tietysti myös erittäin tärkeitä. 

14 000 neliömetrin pääkonttori, joka sijaitsee Amsterdamissa ja jossa on 850 työtilaa, luo niin lämpimän ja miellyttävän ilmapiirin, että eri osastojen työntekijät voivat kohdata kahvitauoilla ja tapahtumissa sekä brainstorm-tiloissa ja kokoushuoneissa.

 

Laadukkaat lattiat

Lattianpäällysteillä on ratkaiseva rooli sisustussuunnittelussa. Matrix Projectvloeren työskenteli yhdessä Tarkettin kanssa varmistaakseen korkealaatuisten, pehmeiden ja kovien lattianpäällysteiden turvallisen toimituksen ja asennuksen. Tarkettilta saatu luotettavuus mahdollisti sopimuksen noudattamisen ja tuotteiden toimittamisen ajallaan ja erinomaisessa kunnossa. He nauttivat myös todella yhteistyöstä Tarkettin kanssa, sillä lattianpäällysteet ovat huippulaatuisia ja edistävät miellyttävää työympäristöä akustisten ominaisuuksiensa ja laajan designvalikoimansa ansiosta.

 

Making conscious choices. For people and planet.
Tarkett Human-Conscious Design®.

 

Aiheeseen liittyvät mallistot

Tietoa

Näe, kuinka Just Eat Takeaway, joka tunnetaan paremmin nimellä Thuisbezorgd Alankomaissa, loi miellyttävän työympäristön huolellisesti suunnitellulla designilla.

Urakoitsija

Matrix projectvloeren

Rakennuttaja

Just Eat Takeaway

Segmentti

Kategoriat