Lattiat asuntoihin

Lattiat asuntoihin

Laaja valikoima värejä ja kuoseja lattioissa, joiden avulla voidaan muuttaa asunto kodiksi.

Asuinrakennusten on vastattava moniin eri tarpeisiin, jotka asettavat vaatimuksia myös lattioille. Osassa huoneista lattiamateriaalien kestävyys on tärkeintä, toisissa taas design, tunnelma ja yksilöllisyys ovat etusijalla. Lattian ulkonäkö vaikuttaa huoneen ja asuinrakennuksen ilmeeseen, ja lattian ominaisuudet puolestaan siihen, miltä lattia tuntuu jalan alla tai miten se vaimentaa ääntä.

Olethan meihin yhteydessä, jos tarvitset lisätietoja aiheesta.

Uusi, kestävä vinyylilattiamallisto koteihin

Vinylgolv är ett praktiskt golv med många olika design som passar de flesta. Materialet är slitstarkt, lättskött och skönt att gå på. Golven passar extra bra i rum med stort vardagsslitage som t ex i kök och hall.

Parketin uusi designkonsepti - kalanruotokuvio

Uuden Segno-mallistomme myötä nostamme tammiparketin seuraavalle tasolle. Segnon muoto, laadukas materiaali ja upea pinnan viimeistely luovat yhdessä uuden designkonseptin, jolla voidaan tehdä täydellinen lattia lähes mihin tilaan tahansa.

Parkettiesite ja lajitelmakirja

Laajasta valikoimastamme löytyy paljon puulattioita, joiden avulla voit sisustaa kotisi upeaksi. Lattian valinta on iso päätös, jonka tueksi löydät esitteestämme ideoita, vinkkejä ja tietoa.

Suositellut lattiat asuntoihin

Puulattiat/parketit

Tarkett on valmistanut puulattioita perinteisin käsityömenetelmin jo vuodesta 1886. Käsityöperinteet ja modernit tuotantotekniikat yhdistämällä voimme tarjota kauniita, toiminnallisia, kestäviä ja pohjoismaiseen ilmastoon sopivia parketteja.

Asuntojen vinyylilattiat

Me Tarkettilla olemme valmistaneet vinyylilattioita jo 1940-luvulta lähtien. Monet valikoimamme vinyylilattiat ovat keränneet suuren suosion.

Laminaattilattiat

un valitset laminaattilattian, sinun ei tarvitse tinkiä toimivuudesta, ulkonäöstä tai designista. Nykyaikaiset laminaattilattiat ovat kestäviä ja käytännöllisiä, ja valittavana on muun muassa kauniita puu- ja kivikuoseja.