Aerial view of a modern waiting area or lounge with smooth furniture and durable vinyl flooring in soft shades of beige

iQ Optima, Moving nuances

Tutustu päivitettyyn iQ Optima -klassikkomallistoomme

iQ Optima on ollut valikoimassamme jo yli 40 vuotta ja on yksi myydyimmistä homogeenisista vinyylilattioistamme. Nyt mallistoa täydentää uusi kuvio ja päivitetty väripaletti, ja se voidaan yhdistää iQ Eminent- ja iQ Granit -mallistoihin.

iQ-lattioiden etuna on, että ne voidaan kuivakiillottaa tasaisen pinnan ylläpitämiseksi. Säännöllinen kuivakiillotus poistaa mikronaarmut ja pitää lattian pinnan sileänä ja tiiviinä, mikä säilyttää helpon puhdistettavuuden koko lattian elinkaaren ajan.

IQ-mallistot valmistetaan Ruotsissa vastuullisista materiaaleista, jotka ovat täysin kierrätettäviä (sekä asennushukka että puretut lattiat) ReStart®-ohjelmamme kautta. 

Modern waiting area with smooth furniture and durable vinyl flooring offering a spacious and contemporary environment

Akvarellin inspiroima

Akvarellin orgaaniset linjat ja hienovaraiset sävyt ja lineaarinen kuosi pääsevät oikeuksiinsa uudessa mallistossa ja tarjoavat loputtomia mahdollisuuksia harmonisten tilojen luomiseen. Mallisto on saatavilla kolmessa eri kuviossa, joissa on 55 sävyn väripaletti. Suunnittelumahdollisuuksia on myös useita, sillä se on suunniteltu yhteensopivaksi iQ Granit- ja iQ Eminent -mallistojen kanssa. Päivitetyssä iQ Optima -mallistossa on neljä väriperhettä: Oxid, Lichen, Basalt ja Argil. 

Explore our captivating watercolour moodboard featuring serene green hues beautifully rendered on smooth vinyl material.

Kestävä ja luotettava

Kuivakiillota uuteen kuntoon

Tarkett on ainoa yritys markkinoilla, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kuivakiillottaa lattia uuteen kuntoon täysin ilman vahoja ja kiillotusaineita. Kuivakiillotus ei vain poista mikronaarmuja, vaan myös palauttaa iQ-lattioiden alkuperäiset ja helpot hoito-ominaisuudet normaalissa käytössä koko sen elinkaaren ajan.

Täydellinen lattiaratkaisu

iQ Optima -mallisto on erityisesti suunniteltu vastaamaan vaativimpien ympäristöjen tarpeisiin ja voidaan yhdistää teknisempiin lattiasarjoihimme, joissa on sähköä johtavia ominaisuuksia, kuten iQ Toro SC ja iQ Granit SD, sekä liukastumista estäviin Granit Multisafe ja Granit Safe T. Voit valita 14 yhteensopivasta väristä. Kaikki 55 iQ Optima -väriä ovat saatavilla myös akustiikkaversiossa, jossa on 16 dB askeläänieristys.

Valmistettu kierrätettäväksi

iQ Optima Circular Journey infographic

Tarkett on työskennellyt pitkään kestävän kehityksen innovaatioiden parissa.

iQ Optima on valmistettu Ruotsin Ronnebyssä ja sisältää keskimäärin 25 % kierrätettyä materiaalia. Lattia on täysin kierrätettävä, niin asennushukka kuin käytöstä poistettu materiaali, ja se valmistetaan 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla. Olemme vakuuttuneita siitä, että kiertotalous on oikea strategia säästääksemme maapallon resursseja, vähentääksemme jätteen määrää sekä hidastamaan ilmaston lämpenemistä. 

Kuvien galleria

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Terveydenhoito, lattia, ihmisiä leikkaussalissa
Terveydenhoidon tilojen lattiat

Sairaalasuunnittelu voi vaikuttaa potilaiden mahdollisuuksiin toipua fyysisesti ja psyykkisesti. Suunnittelua voidaan myös käyttää helpottamaan tilojen löytämistä sekä säästämään energiaa.

Hyvä suunnittelu auttaa hoitokodin ikääntyneitä asukkaita
Hoitokotien suunnittelu dementiaa sairastaville

Hyvä suunnittelu on dementikkojen hoitokotien suunnittelussa. Huomioi kontrastit, kuviot, pintarakenteet ja kodinomainen tyyli.