iQ Granit - toiminnalliset ratkaisut kaikkiin tiloihin
iQ Granit - toiminnalliset ratkaisut kaikkiin tiloihin

iQ Granit - toiminnalliset ratkaisut kaikkiin tiloihin

Potilaat ja hoitohenkilökunta viettävät paljon aikaa sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja hoitokodeissa, ja lattialla on tärkeä rooli hyvän sisäympäristön luomisessa.

Tarkettin homogeeniset iQ-muovilattiat ovat kestäviä, kevyitä ja taloudellisia hoitaa ja niiden elinkaarikustannukset ovat alhaiset. Niiden päästöt ovat erittäin alhaiset eivätkä ne sisällä ftalaatitteja tai biosidejä.

Monipuolinen designvalikoima

Uudessa mallistossa on 50 väriä: kaikkea luonnon inspiroimista harmaan ja beigen sävyistä modernin voimakkaisiin kontrastiväreihin.

Uusi kuosi, iQ Granit Micro, on rauhallisempi ja vähemmän intensiivinen. Malliston 12 väriä sopivat yhteen muun iQ Granit -malliston kanssa. Kuosin avulla saadaan rauhallinen ja harmoninen lattiapinta.

iQ Granit -mallistosta löytyy lattioita myös erityistarpeisiin: akustoiva, sähköä johtava, dissipatiivinen, märkätilan lattia ja turvalattia.

Hyvä sisäympäristö

Kaikkien iQ-tuotteiden ympäristöominaisuudet ovat erittäin hyvät. Lattiat ovat ftalaatittomia, biosidittömiä, 100 % kierrätettäviä ja niiden VOC-päästöt ovat alhaiset, alle 10 μg/m³.

Erikoislattiat kaikkiin tiloihin

iQ Granit -sarjassa on seitsemän eri sovellusta.

iQ Granit

iQ Granit on erittäin hyvä valinta kun toimivuus ja design ovat tärkeitä.

iQ Granit Micro

iQ Granit Micro on uusi rauhallisempi ja vähemmän intensiivinen kuosi, muuten samat ominaisuudet kuin iQ Granitissa.

iQ Granit Acoustic

iQ Granit Acoustic on akustoiva lattia, joka takaa hyvän askelmukavuuden sekä parantaa akustiikkaa (15 dB askeläänenvaimennus).

iQ Granit SD

iQ Granit SD on dissipatiivinen eli pysyvästi puolijohtava erikoislattia leikkaussaleihin, laboratorioihin ja muihin ESD-herkkiin tiloihin.

Granit Safe T.

Granit Safe T on kulutusta kestävä turvalattia, jolla on hyvä askelturvallisuus (R10). Lattia sopii hyvin esimerkiksi suurkeittiöihin sekä kosteisiin tuotantotiloihin.

Granit Multisafe

Granit Multisafe on liukastumista estävä märkätilan lattia. Karhea pinta antaa hyvän pidon jaloille, myös silloin kun lattia on liukas saippuan ja veden vaikutuksesta.

Aiheeseen liittyvät mallistot
Saatat olla kiinnostunut myös näistä