Aluejoustavat urheilulattiat

Aluejoustavat urheilulattiat

Aluejoustavat urheilulattiat 

Aluejoustava rakenne tarkoittaa, että suuri osa alusrakenteesta joustaa. Tällöin iskut, kuten juoksuaskeleet ja hypyt, tuntuvat eri tavalla kuin pistejoustavalla lattialla. Lattia vaimentaa paitsi liikettä myös ääntä. Tarkettin valikoimasta löytyy aluejoustava urheiluparketti sekä aluejoustava urheilulattia, jonka pinnassa voi olla joko linoleum tai muovimatto. Aluejoustava rakenne soveltuu parhaiten aikuisille tai hieman painavammille (yli 50 kg) urheilijoille. Alle 50 kg painoisille henkilöille lattia on liian joustamaton.

Urheilulattioiden valintataulukko | Tarkett

Aluejoustavat urheilulattiat

Puulattiamme on suunniteltu ja valmistettu kestämään Suomen ilmasto-olojen lämpötilan ja ilmankosteuden vaihteluita, jotka ovat riskitekijöitä puumateriaalin käytössä. Kaikki Tarkettin aluejoustavat urheilulattiat täyttävät standardin EN 14904 vaatimukset, ja niillä on myös Cfl-S1-sertifikaatti. Kaikkien urheiluparkettien pintaa suojaa Tarkett Sports Lacquer -mattalakka, joka on kehitetty erityisesti urheilukäyttöön. 

Aluejoustavan urheilulattian pinnassa on linoleum tai muovimatto

Lumaflex Duo -urheilulattiassa on alusrakenne, jossa on Tarkettin patentoima tuplapontti ja pintamateriaalina linoleum tai muovimatto. Pohjarakenne on valmistettu 18 mm paksuisesta koivuvanerista, jonka ansiosta lattia on erittäin vakaa ja kestää jopa 1500 kg kuormitusta.

Aiheeseen liittyvät mallistot