Räätälöity modulaarinen vinyylilattia, jonka väriä ja muotoa on mukautettu

Räätälöi oma lattiaratkaisusi

Räätälöity sinulle

Yhteistyön innoittama räätälöintipalvelumme auttaa sinua vaihe vaiheelta luovassa prosessissa, jonka lopputuloksena syntyy räätälöityjä, joustavia ja modulaarisia lattiaratkaisuja.  Läheisessä yhteistyössä Tarkettin suunnittelutiimin kanssa voit luoda ainutlaatuisia, persoonallisia tyylejä projekteihisi. Todellinen modulaarisuus on nyt entistä helpommin saavutettavissa. iD Inspiration -malliston 7 muotoa ja 100 kuosia mahdollistavat tilojen ketterän muuttamisen. Jos kuitenkin haluat projektiin ainutlaatuista ilmettä, suunnittelutiimimme voi opastaa sinua, oli kyseessä sitten yksinkertainen muodon tai viisteen mukautus tai oman ainutlaatuisen mallisi luominen.

Luo ennennäkemättömiä lattioita

Hotelliin räätälöity modulaarinen vinyylilattia, jonka väriä ja muotoa on mukautettu.

Ennalta määritelty palvelu

Ennalta määritetty räätälöintipalvelumme tarjoaa mahdollisuuden luoda sellainen lattia, joka sopii parhaiten projektiisi:
• Valitse olemassa oleva muoto
• Valitse viiste
• Valitse kohokuviointi
• Valitse väri iD Inspiration -kirjastostamme
• Valitse kuosi iD Inspiration -kirjastostamme

Mittatilauspalvelu

Mittatilaupalvelumme vie sinut askeleen pidemmälle ja antaa sinun luoda toiveidesi lattian omien väriesi ja malliesi mukaan. Räätälöityjä malleja on saatavana tilauksesta (MTO). Keskustele myyntiedustajasi kanssa räätälöinnin aikataulusta ja ehdoista. Jokainen projekti arvioidaan erikseen.

Visualisoi iD Inspiration tilassa

Room Visualiser -toiminnon ansiosta voit tarkastella iD Inspiration -lattioita tilassa, jonka voit valita alustalta ja ladata itse. Voit valita lattian asennussuunnan ja kokeilla erilaisia asennuksia samassa tilassa. Kun olet valmis, voit ladata HD-kuvan, 3D-tekstuurin (CAD-tiedoston) ja PDF-tiedoston, jossa on täydellinen yhteenveto valitsemastasi kuvasta ja lattioista.

Katso lisää iD Inspiration -kuoseja

Tutustu mallistoihin