Tarkett Habitaressa

Tarkett Habitaressa

Tämän vuoden Habitare-messuilla sinulla on mahdollisuus tutustua Tarkettin kestävän kehityksen mukaisiin materiaaleihin eri osastoilla. Olemme mukana osastojen sisustuksissa, NEMO arkkitehtien Habitarematerials-materiaalipankissa sekä suunnitteluammattilaisille suunnatun Habitare Pro -osaston baarissa. Sinulla on myös mahdollisuus tutustua DESSO x Patricia Urquiola -mallistoon, jonka Tarkett on luonut yhteistyössä espanjalaisen arkkitehti Patricia Urquiolan kanssa.

Vuoden 2023 Habitaren teema on Yhdessä.

...tarve tuntea yhteenkuuluvuutta , mutta myös velvollisuudesta pitää luonnosta ja toisistamme huolta, yhdessä.

Habitare collage

Teema on viisas. Yhteistyö eri toimijoiden kanssa on välttämätöntä, jotta kaikki kestävän kehityksen ja suunnittelun visiot käyvät toteen. Esillä olevilla tuotteillamme yhteistä on se, että ne kaikki voidaan kerätä Tarkettin ReStart-kierrätysjärjestelmän puitteissa, kierrättää omilla tehtaillamme ja hyödyntää uusien lattioiden raaka-aineina. Me Tarkettilla hoidamme niin keräyksen kuin kierrätyksenkin, mutta jotta materiaalien keräys kierrätystä varten saadaan järjestettyä tarvitsemme yhteistyötä.

17. syyskuuta NEMO arkkitehtien järjestämässä paneelikeskustelussa Tarkettin myyntijohtaja Janne Lauronen kertoo lisää siitä mitä kierrätys on todellisuudessa ja sen ympäristövaikutuksista.


Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 13.-17. syyskuuta.

Voit tavata meidät tai tutustua tuotteisiimme Habitaressa: 

Dream Cozy

Dream Cozyn kauniit lifestyle-kirjat ja paperituotteet ovat esillä Skannon huonekalujen ja Tarkettin linoleumilattioiden ja seinien ympäröiminä.

Tarkettin materiaali: Linoleumi
Osasto: 6e50

 

Habitarematerials

Luo moodboard Habitaren materiaalipankilla! Habitarematerials on NEMO arkkitehtien kuratoima materiaalinäyttelykonsepti, jossa valmistajat voivat tuoda esille erilaisia materiaalejaan. Tuotteiden ympäristöarvoja on korostettu yhteistyössä Materialistingin kanssa.

Tarkettin materiaali: Linoleumi, tekstiililaatat, parketti ja homogeeninen vinyyli.
Osasto: 6e60

 

Paneelikeskustelu: Yritykset kestävän kulutuksen asialla

Habitarematerialsista tutut NEMO arkkitehdit ovat kutsuneet Tarkettin ja muita materiaalivalmistajia keskustelemaan materiaalien kehittämistä ja läpinäkyvyydestä.

Mukana Tarkettin projektipuolen myyntijohtaja Janne Lauronen

Milloin: 17.9. 14:00-14:45
Missä: Arena-lava

 

Habitare Pro Lounge

Habitare Pro on arkkitehdeille ja suunnittelijoille suunnattu alue, jossa on mahdollisuus kohdata sisustuksen ja erilaisten materiaalien johtavat merkit. Habitare Pro -osaston lattiasta ja baarialueen kalusteista löydät Tarkettin iQ Surfacea - sairaaloista tuttua lattiaa, josta on tullut designmateriaalia.

Tarkettin materiaali: iQ Surface
Osasto: Habitare Pro

 

Doorie

Kotimaisen kalusteyritys Doorien osastolla on mahdollisuus tutustua iQ Surface -malliston harmonisempiin kuoseihin.

Tarkettin materiaali: iQ Surface
Osasto: 6f41

 

Asun-lehti 

Asun-lehden osastolla on mahdollisuus nähdä Tarkettin uusi tekstiililaattamallisto, joka on suunniteltu yhteistyössä espanjalaisen arkkitehdin Patricia Urquiolan kanssa.

Tarkettin materiaali: DESSO x Patricia Urquiola (Jälleenmyyjä https://koolmat.fi/)
Osasto: 6d48