Morland 4

Morland 4

2023 | Oirschot, Alankomaat

Kuvagalleria

Työskentelemme yhdessä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi

Morland 4 on coworking-tila (toimistohotelli), jota käyttää useat eri yritykset. Kaikille näille yrityksille luovuus on keskeinen osa työtä, ja inspiroiva työympäristö on siksi ratkaisevan tärkeä. Oikeanlainen työympäristö kannustaa tietoon ja luovuuteen ja edistää yritysten menestystä. Lisäksi innovatiivinen sisustussuunnittelu parantaa tuottavuutta ja inspiraatiota sekä tarjoaa runsaasti tilaa sekä yksilölliselle että yhteistyöhön perustuvalle työlle.

Uudistuksen tavoitteena oli löytää tyyli, joka ilmentää kaikkien Morland 4:n yritysten yhteistä identiteettiä. Ensimmäinen askel oli siis tunnistaa yritysten tärkeimmät vaatimukset ja perustaa suunnittelu heidän tarpeisiinsa. Kolme keskeistä asiaa olivat:

  • Lisää neuvottelutilaa 
  • Houkutteleva ja avoin työympäristö
  • Parempi akustiikka

Tämän tiedon perusteella Visievormgevers, tilan suunnittelijat, pyrkivät luomaan kolme erilaista aluetta – WORK, PLAY ja MEET – jotka tarjoavat jokaisen yrityksen työntekijöille ympäristön, joka edistää hyvää työtä, rentoutumista ja yhteistyötä. Jokainen alue on muuntautuva, esimerkiksi ruokasali, jossa työntekijät syövät lounasta, voidaan myös käyttää kokouksiin.

Luovat ja toiminnalliset tilat

Jokaisen alueen selkeäksi erottamiseksi asennettiin Tarketts DESSO x RENS -malliston tekstiililaatat eloisassa värisekoituksessa. Tämä ainutlaatuinen designmallisto on valmistettu kierrätetyistä tekstiililaatoista ja antaa tilalle modernin ilmeen ympäristöystävällisellä pohjalla. Leikkisä muotoilu ilmentää työntekijöiden luovaa identiteettiä ja kannustaa innovatiiviseen ajatteluun.  

MEET-alue: Tekstiililaatat parantavat akustiikkaa osittain eristetyissä kokoustiloissa, ja siniset ja violetit sävyt, erityisesti yhdistettynä alueen tummaan värimaailmaan, luovat ylellisen ja hienostuneen tunnelman. 

WORK- ja PLAY-alueet: Näiden alueiden punainen ja oranssi värikombinaatio luo ilmapiirin, joka motivoi ja inspiroi tuottavuuteen ja toimeliaisuuteen. 

Kestävät ja ajattomat tilat

Visievormgeversin visio toimistomaisemasta toteutettiin Tarketts DESSO X RENS -mallistolla. Tarkettin lattiat on valmistettu paikallisista materiaaleista vähäisellä hukalla ja ne ovat kierrätettäviä, mikä luo ajatonta designia ja ympäristötietoisuutta.

"Valitsemalla tämän houkuttelevan malliston kaikki loksahti paikalleen – kierrätettävien materiaalien käytöstä eloisien värikombinaatioiden luomiseen. Kaikki elementit tukivat tavoitettamme luoda käytännöllisiä tiloja, jotka edistävät terveellistä tasapainoa työn ja leikin välillä."  Visievormgevers

Morland 4, moderni työpaikka suunniteltu värikkäillä DESSO x RENS -tekstiililaatoilla, tarjoaa jaettuja tiloja, jotka kannustavat luovuuteen ja innovaatioon.

 

Making conscious choices. For people and planet.
Tarkett Human-Conscious Design®.

 

 

Aiheeseen liittyvät mallistot

Tietoa

Värikkäillä DESSO X RENS –tekstiililaatoilla suunniteltu Morland 4:n moderni toimisto tarjoaa jaettuja työtiloja, jotka kannustavat luovuuteen ja innovaatioon.

Suunnittelija

Visievormgevers

Urakoitsija

GRIPP Projecten

Rakennuttaja

Moreland Vastgoed

Segmentti

Kategoriat