Tarkett Lino Loose-Lay

Tarkett Lino Loose-Lay

Koe markkinoiden ensimmäinen irtoasennettava linoleumilattia. Lino Loose-Lay on uusin linoleumimallistomme joka asennetaan ilman liimaa suhteellisen kosteuden ollessa jopa 90 %RH. Se vähentää uudiskohteiden betonilattioiden kuivumisaikaa ja sopii myös kohteisiin, joihin halutaan uutta ilmettä nopealla aikataululla. Lattia sopii erinomaisesti väliaikaisiin asennuksiin ja voidaan poistaa vahingoittamatta aluslattiaa. Mallistolla on jopa 14 dB:n askeläänenparannus, mikä luo mukavamman akustiikan sisätiloihin. 

Nopea asennus ja helpompia remontteja

Irtoasennuksen ansiosta asennus on nopeampaa ja tehokkaampaa kiireellisiin remontteihin, sillä liiman kuivumista ei tarvitse odotella ja tilat voidaan ottaa käyttöön heti asennuksen jälkeen.

Lukuisia käyttökohteita

Mallistossa on 12 väriä klassisella marmoroidulla kuosilla, jotka on valittu Veneto-mallistostamme. Lattia sopii erinomaisesti korkean liikenteen tiloihin ja sitä on helppo yhdistellä muihin sisustusmateriaaleihin. Vahva xf2-pinta on UV-kovetettu polyuretaanikäsittely ja sen puhtaanapito on helppoa ja ympäristöystävällistä. Asennuksen jälkeistä käsittelyä ei tehdä, sillä lattiaa ei koskaan vahata tai käsitellä hoitoaineilla.

Luonnollisista raaka-aineista ja kierrätyskelpoinen

Aivan kuten Tarkettin muutkin linoleumilattiat, myös Lino Loose-Lay on valmistettu luonnollisista ja uusiutuvista raaka-aineista. Lattia on suunniteltu kestävää kehitystä ajatellen ja se voidaan ottaa takaisin kierrätettäväksi Tarkettin ReStart®-kierrätysohjelman kautta. Tarkettin linoleumilattiat ovat Joutsenmerkittyjä ja niillä on vähintään Cradle to Cradle hopeatason luokitus.

Tutustu Lino Loose-Layhin ja vastaaviin mallistoihin