Kohti Milano Design Weekiä

Kohti Milano Design Weekiä

Milano Design Week on designmaailman tärkein tapaamispaikka, johon kokoontuu yli miljoona kävijää, aina arkkitehdeistä ja suunnittelijoista alan medioihin 140 eri maasta. Salone del Mobile on vuonna 1961 perustettu muotoilun messutapahtuma, joka oli keskittynyt huonekaluihin ja sisustamisen trendeihin. Messuista tuli nopeasti yksi maailman merkittävimmistä muotoilutapahtumista suunnittelijoille ja arkkitehdeille. Meillä on ilo olla mukana tämän vuoden tapahtumassa. 


Tervetuloa tutustumaan Tarkettin Formations-näyttelyyn, jonka olemme suunnitelleet yhdessä Note Design Studion kanssa.

Jatkoa luovalle yhteistyölle

Formations-näyttely on jatkoa Tarkettin ja NOTE Design Studion yhteistyölle, joka alkoi vuoden 2018 Stockholm Furniture Fairin The Lockout –installaatiosta, joka toi esille uusia designmahdollisuuksia materiaaleistamme ja sai suurta huomiota.

Rakkaus käsityöhön, kauniit materiaalit, ja design ovat keskeisessä asemassa Milano-viikon aikana, jonne luovat ihmiset koko maailmasta kokoontuvat. Upea design ja aito käsityöperinne ovat olleet osa Tarkettin tuotekehitystä alusta asti, joten oli luonnollinen valinta tehdä yhteistyötä Note Design Studion kanssa. 

Haastamalla vakiintuneita ideoita ja mittasuhteita sekä käyttämällä kontrasteja ja värejä uudella tavalla, on näyttely Circolo Filologicossa kunnianosoitus sille, miten muotoilu voi löytää täysin uusia ulottuvuuksia.

 Tervetuloa näyttelyymme Milano Design Weekin aikana 8.–14. huhtikuuta 2019 Milanossa ja voit vapaasti jakaa instagramissa:
#Formations @tarkett @notedesignstudio