iQ Optima- Alkuperäinen design
iQ Optima- Alkuperäinen design

Tendit muuttuvat, ikonit pysyvät

Klassikko pysyy alkuperäisenä ajan kuluessa. Homogeeninen muovilattia iQ Optima on aito ja alkuperäinen klassikko, jota kehitetään jatkuvasti. Lattia on ollut suunnittelijoiden suosikki jo yli 30 vuotta. Uuden PUR-pinnan ansiosta iQ Optiman tahrankesto on markkinoiden paras. Edistää hyvää sisäympäristöä: ftalaatiton ja erittäin alhaiset VOC-päästöt.

Laaja designvalikoima

Uudessa iQ Optima-mallistossa on kolme erilaista kuosia ja 64 väriä, joista 33 on uusia.

  •  Original - klassinen ja ajaton kuosikuvio. Neutraaleja ja vahvoja värejä. Sopii useimpiin julkisiin tiloihin.
  •  Mono - uusi lineaarinen kuosi, joka on suunniteltu tiloihin, joihin halutaan luoda rauhallisempi tunnelma.

 

  •  Essence - voimakas kontrasti ja visuaalinen rakenne. Sopii erityisen hyvin tiloihin, joissa liikutaan paljon, esim. käytävät.

Täydellinen mallisto

  • Mahdollistaa sisustusratkaisujen ja yhteensopivien kokonaisuuksien suunnittelun sairaaloista kouluihin, märkätiloista potilashuoneisiin ja hotelleista konttoreihin.
  •  Toiminnallisia värikoordinoituja ratkaisuja tiloihin, joissa on erityisvaatimuksia, esim. akustoiva, liukastumista estävä ja sähköäjohtava lattia.
  •  Laajan tarvikevalikoiman ja moniväristen hitsauslankojen avulla täydellinen lopputulos.

Uusi iQ Pur - Uuden sukupolven pintakäsittely

  •  iQ Optiman uusi pintakäsittely antaa lattian suorituskyvylle uudet standardit. Uuden iQ PUR -pinnan ansiosta saadaan ensiluokkainen suoja jälkiä, tahroja ja kemikaaleja vastaan.
  •  Lattian pinta ja ominaisuudet voidaan palauttaa uuden veroiseksi kuivakiillotusmenetelmän avulla - koko elinkaaren ajan.
  •  Markkinoiden alhaisimmat elinkaarikustannukset
Aiheeseen liittyvät mallistot
Saatat olla kiinnostunut myös näistä
iQ Granit kuva
iQ Granit - toiminnalliset ratkaisut kaikkiin tiloihin

Potilaat ja hoitohenkilökunta viettävät paljon aikaa sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja hoitokodeissa, ja lattialla on tärkeä rooli hyvän sisäympäristön luomisessa. Tarkettin homogeeniset...

iQ One kuva
iQ One - uuden sukupolven homogeeninen muovilattia ilman PVC:tä

Uuden sukupolven iQ-lattia on täällä! iQ One on muiden Tarkettin iQ-lattioiden tapaan kestävä ja taipuisa, eikä luonnollisesti sisällä pehmitinaineita, ftalaatteja eikä biosidejä.