Yksivärinen modulaarinen vinyylilattia opetustilassa

Uusi iD Inspiration - ultramatalla pinnalla ja luonnollisella ulkonäöllä

Uskalla inspiroida

Maailma muuttuu nopeassa tahdissa. Meillä on yhdessä mahdollisuus kyseenalaistaa ja uudistaa elämäntyyliämme ja muuttaa sisätiloja niin, että ne edistävät entistä terveempää elämää. iD Inspiration on suunniteltu tätä uutta maailmaa ajatellen. Mallisto tarjoaa entistä parempaa modulaarisuutta, jonka avulla tilaa voidaan muuttaa helposti vastaamaan työn ja elämän vaatimuksiin terveyttä ja ympäristöä vaarantamatta. 
Luonnosta inspiraationsa saaneet värit ja teemat heräävät eloon äärimmäisen realistisen digitaalisen painatuksen ansiosta. Ne auttavat lisäämään hyvinvointia sisätiloissa.

iD Inspiration on suunniteltu helpottamaan lattiaratkaisujen luomista.

Tutustu kuoseihin

Naturals

Suoraan luonnon laadukkaimmista raaka-aineista inspiraationsa saaneet Naturals-kuosimme toteutetaan digitaalisella painotekniikalla ilman kuvion toistumista jopa 12 m²:n alueella.

Authentics

Authentics-mallit kohokuvioidaan. Tässä tekniikassa tehosteet kaiverretaan lankkuihin ja laattoihin. Kohokuvioidut puun syyt korostavat täydellisesti digitaalista painatusta, mikä auttaa luomaan entistäkin realistisemman vaikutelman.

Classics

Perinteinen syväpainotekniikka on kestänyt aikaa jo vuosikymmenien ajan. Classics-kuoseissa esiintyvät arvostetuimmat materiaalit ja harmoniset värisävyt.

Tartu puun ja kiven kauneuteen

Uusi iD Inspiration on ennennäkemätön merkkipaalu modulaaristen
vinyylilattioiden suunnittelussa. Edistyksellisen digitaalisen painotekniikan ansiosta
pystymme luomaan puu- ja kivipinnoille hienoimmatkin yksityiskohdat ja tekemään jokaisesta
lankusta tai laatasta ainutlaatuisen pintakuvioinnin, rakenteen ja värin suhteen. Mikä tärkeintä, ne antavat
mahdollisuuden valita luonnon kauneimpia kuoseja
suorituskykyisissä vinyylimateriaaleissa.

Teräväpiirtoinen lattia, jossa ei ole toistuvia kuvioita jopa 12 m²:n alueella.

Digitaalisen painotekniikan ansiosta kuvio ei toistu jopa 12 m²:n alueella.

ÄLÄ TYYDY KOMPROMISSEIHIN

.

TektaniumTM, mullistava teknologia

iD Inspiration -tuotteissa on uusi TEKTANIUM™ PU -pinnoite, joka hyödyntää patentoitua polymeerijärjestelmää. Se kestää erinomaisesti naarmuja, hankausta ja tahroja.  Lisäksi siinä on upea mattapinta, joka näyttää yhtä hyvältä kaikista kulmista katsottuna. Mattapinnan ja erinomaisten kestävyysominaisuuksien ansiosta lattia näyttää realistisemmalta ja kestää kulutusta. TEKTANIUM™ on ainoa PU-pinnoite, joka yhdistää kaikki nämä ominaisuudet, joten sinun ei tarvitse tyytyä kompromisseihin.

Unohda rajoitukset

Erityisiin projekteihin voidaan luoda eksklusiivinen räätälöity lattiaratkaisu yhdessä Tarkettin suunnittelijoiden kanssa. Mallisto tarjoaa lähes loputtomat yhdistelymahdollisuudet. Jokaista tuotteen ominaisuuksista voidaan mukauttaa.

• ENNALTA MÄÄRITELTY PALVELU
• MITTATILAUSPALVELU

Räätälöityjä malleja on saatavana tilauksesta (MTO). Keskustele myyntiedustajasi kanssa räätälöinnin aikataulusta ja ehdoista. Jokainen projekti arvioidaan erikseen.

.

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIN

Haluatko tietää lisää iD Inspiration -mallistoistamme?

Katso lisää

Tutustu mallistoihin