Akustinen muovimatto asuntoihin: Nordic Stabil

Akustinen muovimatto asuntoihin: Nordic Stabil

Akustoiva muovimatto asuntoihin

Suositussa Nordic Stabil –muovimatossa on modernit ja raikkaat kuosit. Lattianpäällyste on kehitetty erityisesti asuntokäyttöön: se on mukava jalan alla, vaimentaa askelääntä 20 dB, kestää kulutusta ja on helppohoitoinen. Nordic Stabilin ympäristöominaisuudet ovat hyvät, ja se voidaan joko irtoasentaa tai liimata.

Hyvät kuosit ja värit

Mallistosta löytyy vaihtoehtoja moneen tyyliin: klassista ja ajatonta puukuosia, kivi- ja betonikuvioita harmonisissa väreissä sekä retrohenkisiä ruutuja.

Käytännöllistä ja kestävää

Lattian kulutuskerros on 0,35 mm, ja vahva PUR-pintakäsittely (TopClean XP) tekee lattiasta kestävän ja helppohoitoisen.

Hyvän sisäympäristön puolesta

Nordic Stabil on ftalaatiton, 100 % kierrätettävä ja sen VOC-päästöt ovat alhaiset, mikä edistää hyvän sisäympäristön syntymistä. PUR-intakäsittelyn ansiosta lattia on helppohoitoinen, ja hoitoon tarvitaan vähemmän vettä ja puhdistusaineita.

Helppo asentaa - irtoasennus tai liimaus

Tekstiilipohjan ansiosta Nordic Stabil vaimentaa äääntä ja on erittäin helppo asentaa. Toimitusmuoto on 2 metrin levyinen rulla. Tuote voidaan irtoasentaa betonille, jonka kosteus on jopa 94 % RH, liimattaessa betonin päälle kosteus saa olla enintään 85 % RH.

Kuvagalleria

Aiheeseen liittyvät mallistot