Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
DESSO Serene Colour
Kuosi
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Circular Collection

DESSO Serene Colour

Aivan kuten DESSO Serene kuulu myös DESSO Serene Colour Circular Collection –mallistoomme. Tämä tarkoittaa, että tuote on kierrätettävissä omassa tehtaassamme. Serene Colour täydentää Serene-mallistoa ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet joustavaan suunnitteluun. Kahdeksan korostussävyn avulla voit valita hillityn muotokielen rauhallisilla sävyillä tai lisätä eloisuutta siirtymällä saumattomasti Serenestä Serene Colouriin. DESSO Serene Colour ei ole vain yksivärinen, vaan siinä on ombre-tyylisiä värinvaihteluita. Tämä mahdollistaa oman designin luomisen levollisilla väreillä tai luonnollisilla siirtymillä.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Textile floor coverings
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Kova
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Valitse kuosi tilataksesi mallin
Valitse sopiva DESSO Serene Colour -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniset tiedot
Lue lisää DESSO Serene Colour