Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
DESSO Serene
Kuosi
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Circular Collection

DESSO Serene

DESSO Serene –tekstiililaatat ovat osa Circular Collection- -mallistoamme. Tämä tarkoittaa, että tuote on kierrätettävissä omassa tehtaassamme. Serene on mallisto, joka puhuttelee aistejamme, on kestävä sekä viimeistelee tilan niin mukavuudessaan kuin designissaan.

DESSO Serene –mallistossa on saatavilla 9 neutraalia värisävyä kylmistä, rauhallisista sävyistä aina lämpimiin ja kutsuviin. Se on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen Serene Colour –malliston kanssa, joka koostuu kahdeksasta korostussävystä antaen sinulle mahdollisuuden luoda tyylikkäitä siirtymiä eri väreillä.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Textile floor coverings
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Kova
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Valitse kuosi tilataksesi mallin
Valitse sopiva DESSO Serene -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniset tiedot
Lue lisää DESSO Serene