Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tarkettin ympäristötyö
Nyt myös vanhat muovilattiat voidaan kierrättää
Uuden tekniikan avulla voimme poistaa lattioista liiman ja tasoitteet, ja kierrättää ne uusiksi lattioiksi.
Kohdesuosituksia

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Terveyden- ja vanhustenhoidon tilojen suunnittelua ohjaavat erilaiset määräykset sekä käyttäjien tarpeet. Tutustu lattiaratkaisuihin, jotka on suunniteltu potilaat ja henkilökunta huomioiden.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Mukavat, helppohoitoiset ja kestävät lattiat ovat tärkeässä roolissa kun suunnitellaan inspiroivia ja oppimista edistäviä tiloja kaikenikäisille. Koulun lattiamateriaalin valinnalla voidaan vaikuttaa siihen, että tilat ovat sekä opiskeluun innostavia että visuaalisten ja akustisten ominaisuuksien ansiosta myös viihtyisiä.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Tiedämme kuinka tärkeää myymälän on erottautua edukseen. Tutustu lattiaratkaisuihin, jotka vahvistavat brändiä ja luovat houkuttelevan ympäristön, jossa asiakkaat viihtyvät.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Näyttävällä lattialla luodaan unohtumattomia elämyksiä asiakkaille. Tarjoamme hotellien ja ravintoloiden tarpeisiin lattiaratkaisuja, joiden avulla voidaan luoda uniikkeja tiloja, sekä rauhallista ja harmonista tunnelmaa.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Oikea lattiavalinta voi muuttaa asunnon kodiksi. Toteuta sisustusunelmasi ja tutustu laajaan lattiavalikoimaamme, josta löytyy paljon  eri materiaali-, väri- ja kuosivaihtoehtoja.

42 mallistoa

39 mallistoa

37 mallistoa

12 mallistoa

41 mallistoa

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Määritelmä nykyaikaisesta toimistosta on muuttumassa. Tutustu laajaan lattiavalikoimaamme, jossa on huomioitu työskentelytapojen muutokset ja muuttuvan työympäristön tarpeet.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Urheilutapahtumat, liikunta- ja hyvinvointikeskukset ja kuntosalit tarjoavat eri-ikäisille liikunnallisempaa elämäntapaa. Tutustu lattioihin, jotka luovat turvallisuutta ja mukavuutta sekä auttavat saavuttamaan parempia urheilusuorituksia.
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
  Kotisivu LVT-vinyylilankut iD Revolution
  Kuosi
  LVT-vinyylilankut

  iD Revolution

  iD Revolution on muovilattia, jonka valmistukseen on käytetty kierrätettyä muovia, joka on saatu käytöstä poistettujen autojen tuulilaseista sekä biopohjaista muovia. Lattia ei sisällä ftalaatteja eikä PVC:tä, ja kaikki raaka-aineet on valittu tarkkaan, jotta tuote olisi hyvä valinta sekä ihmiselle että luonnolle. Vaikka kestävä kehitys on tämän tuotteen fokuksessa, ei toiminnallisuuden tai designin suhteen ole tarvinnut tehdä kompromisseja. iD Revolution kulutuskerros on 0,55 mm paksuinen ja Topclean XP -pintakäsittelyn ansiosta lattia kestää erinomaisesti kulutusta ja naarmuja, ja on helppohoitoinen.

  Mallistossa on 12 suosittua puu- ja kivikuosia. 9 puukuoseista on saatavana 3 eri lankkumuodossa ja 3 kivikuosia kolmessa eri koossa.

  Tuotteen ominaisuudet
  Tekniset tiedot
  tuotetyyppi: Floor coverings based on thermoplastic polymers (ISO 19322)
  Luokitus kotikäytössä: 23 Kova
  Luokitus julkisessa käytössä: 33 Kova
  Luokitus teollisessa käytössä: 42 Normaali
  Pintakäsittely: TopClean XP
  Valitse kuosi tilataksesi mallin
  Valitse sopiva iD Revolution -muoto tästä
  0 vaihtoehto

  Kierrätetty ja biopohjainen muovi yhdistyvät uudessa tuotteessa

  iD Revolution on vinyylilankku, jonka koostumus on ainutlaatuinen: 24 % kierrätettyä muovia, joka on saatu vanhoista auton tuulilaseista sekä rakennuksista puretuista turvalaseista,  11 % biopohjaista muovia ja  49 % kalkkia eli mineraalia jota on luonnossa runsaasti. Lattia ei sisällä ftalaatteja eikä PVC:tä, vaan sen valmistukseen on käytetty PVB:tä, jota käytetään muun muassa ohuena kalvona ikkunoissa ehkäisemään lasin sirpaloituminen sen rikkoutuessa.

  iD Revolution vinyylilankku ilman PVC:tä
  Tekniset tiedot
  Lue lisää iD Revolution