Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
AirMaster Tones AA70 2121
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Irtoasennettavat lattiat

AirMaster Tones - AirMaster Tones AA70 2121

DESSO AirMaster Tones on saatavana 12 värissä, joista kuusi on neutraaleja sävyjä vaaleasta tummaan ja kuusi pehmeitä pastellisävyjä vaalean ruusunpunaisen, sinisen ja vihreän sävyissä. Tuloksena on hienostunut väripaletti, joka on ainutlaatuinen AirMaster-tuoteperheessä. AirMaster Tones sopii hyvin yhdisteltäväksi AirMaster Earth -tuotteiden kanssa. Näin voit luoda mielenkiintoisia visuaalisia alueita kokoushuoneisiin tai vastaanottotiloihin. AirMaster®-tekniikka perustuu patentoituun lankaan, joka kapseloi pölyä ja hiukkasia vielä tehokkaammin kuin tavallinen tekstiililattia. AirMaster®-materiaalilla sisustetun huoneen ilmanlaatu on jopa neljä kertaa parempi kuin huoneissa, joissa on muunlainen tekstiililattia.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Tekstiililattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Heavy
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Neulatiheys: 1/10"
Kokonaispaino: 3900 g/m² (115 oz/yd²)
Laatta (1 tuotenumero)
Valitse sopiva AirMaster Tones -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniset tiedot
Lue lisää AirMaster Tones