Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Traverse B968 8811
Tekstiililattia – laatat

Traverse - Traverse B968 8811

DESSO Traverse on saanut inspiraationsa ikonisesta modernismista. Se kuuluu Essentials-mallistoon, jolle ovat ominaisia yksinkertaiset diagonaaliset linjat. Linjat syntyvät langan sävyeroista sekä lankarakenteen pienistä kohoumista. Viivakuvion ulkonäkö vaihtelee sen mukaan, missä päin huonetta katsoja on sekä siitä, miten valo osuu siihen. Kun huoneessa liikutaan, syntyy hienovarainen dynamiikka, jossa maton eri pinnat vaihtelevat valojen ja varjojen avulla. Vain kahden erilaisen diagonaalisen kuvion – ylhäältä vasemmalta alas oikealle laskeutuvan ja sen peilikuvan – avulla on mahdollista luoda klassisia kuvioita, kuten kalanruotoja ja luonnonkiviä. Eikä siinä vielä kaikki – käyttämällä epäsäännöllisiä kuvioita voidaan leikkiä eri suunnilla ja alueilla, mikä tuo yksinkertaisiin linjoihin odottamattoman rikasta persoonallisuutta. Traverse on saatavana 15 värissä lankkumallina, mikä tarjoaa runsaasti erilaisia mahdollisuuksia.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Tekstiililattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Heavy
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Neulatiheys: 1/10"
Kokonaispaino: 3950 g/m² (116,5 oz/yd²)
Laatta (1 tuotenumero)

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 1.24 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva Traverse -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää Traverse