Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Jeans Twill AA26 8903
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Irtoasennettavat lattiat

Jeans Twill - Jeans Twill AA26 8903

DESSO Jeans on moderni, tyylikäs tekstiilimatto, joka tuo sisustukseen syvyyttä ja luonnetta. Monet ihmiset yhdistävät denimin mukavuuteen ja persoonalliseen tyyliin. Jeans -mallisto sisältää kuusi jännittävää, farkkukankaan inspiroimaa sävyä kolmessa eri kuviossa, joita voi yhdistellä alueiden luomiseksi tai vaihtelun aikaansaamiseksi avoimilla alueilla. Vaalean kivipestyn efektin ja tyypillisen denimsinisen kudotun ulkoasun ansiosta suunnittelijat voivat koordinoida ja luoda kontrasteja kolmen erilaisen kuvioyhdistelmän avulla. Jeansin epäsäännöllinen kuvio tuo tiloihin luonnetta ja selkeää identiteettiä, joka edistää hyvää yhteistyöhenkeä, inspiraatiota ja rauhallisuutta.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Tekstiililattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Heavy
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Neulatiheys: 1/10"
Kokonaispaino: 4050 g/m² (119,4 oz/yd²)
Laatta (1 tuotenumero)
Valitse sopiva Jeans Twill -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniset tiedot
Lue lisää Jeans Twill