Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tarkettin ympäristötyö
Nyt myös vanhat muovilattiat voidaan kierrättää
Uuden tekniikan avulla voimme poistaa lattioista liiman ja tasoitteet, ja kierrättää ne uusiksi lattioiksi.
Kohdesuosituksia

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Terveyden- ja vanhustenhoidon tilojen suunnittelua ohjaavat erilaiset määräykset sekä käyttäjien tarpeet. Tutustu lattiaratkaisuihin, jotka on suunniteltu potilaat ja henkilökunta huomioiden.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Mukavat, helppohoitoiset ja kestävät lattiat ovat tärkeässä roolissa kun suunnitellaan inspiroivia ja oppimista edistäviä tiloja kaikenikäisille. Koulun lattiamateriaalin valinnalla voidaan vaikuttaa siihen, että tilat ovat sekä opiskeluun innostavia että visuaalisten ja akustisten ominaisuuksien ansiosta myös viihtyisiä.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Tiedämme kuinka tärkeää myymälän on erottautua edukseen. Tutustu lattiaratkaisuihin, jotka vahvistavat brändiä ja luovat houkuttelevan ympäristön, jossa asiakkaat viihtyvät.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Näyttävällä lattialla luodaan unohtumattomia elämyksiä asiakkaille. Tarjoamme hotellien ja ravintoloiden tarpeisiin lattiaratkaisuja, joiden avulla voidaan luoda uniikkeja tiloja, sekä rauhallista ja harmonista tunnelmaa.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Oikea lattiavalinta voi muuttaa asunnon kodiksi. Toteuta sisustusunelmasi ja tutustu laajaan lattiavalikoimaamme, josta löytyy paljon  eri materiaali-, väri- ja kuosivaihtoehtoja.

41 mallistoa

38 mallistoa

36 mallistoa

12 mallistoa

40 mallistoa

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Määritelmä nykyaikaisesta toimistosta on muuttumassa. Tutustu laajaan lattiavalikoimaamme, jossa on huomioitu työskentelytapojen muutokset ja muuttuvan työympäristön tarpeet.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Urheilutapahtumat, liikunta- ja hyvinvointikeskukset ja kuntosalit tarjoavat eri-ikäisille liikunnallisempaa elämäntapaa. Tutustu lattioihin, jotka luovat turvallisuutta ja mukavuutta sekä auttavat saavuttamaan parempia urheilusuorituksia.
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Kotisivu LVT-vinyylilankut iD Essential Click Toasted Oak LIGHT GREY
LVT-vinyylilankut | Asuntojen vinyylilattiat

iD Essential Click - Toasted Oak LIGHT GREY

iD Essential Click on loistava lattiaratkaisu sekä uusiin asuntoihin että remonttikohteisiin. Lattia on nopea asentaa, koska se ei vaadi suuria alustan valmistelutöitä, jolloin säästetäään sekä aikaa että materiaalia. Asennus on lukkopontin ansiosta 1,5 kertaa nopeampi kuin liimattava LVT (arvio - ei sitova). Lattia on myös mahdollista poistaa tarvittaessa vahingoittamatta alustaa. Helppo korjata ja hoitaa. iD Essential Click kestää kosteutta, koska se on kokonaan vinyyliä. Erittäin hyvä kulutuksen kesto (käyttöluokka 31) ja hyvä mittapysyvyys lasikuitukerroksen ansiosta. Erinomaiset akustiset ominaisuudet: 19 dB askeläänen vaimennus kun alusmateriaalina on Tarkomfort Premium. Hyvä kuosivalikoima, jossa kivi- ja puukuoseja. Kuoseja voi myös sekoittaa ja yhdistellä. Sävyihin sopivat listat viimeistelevät kokonaisuuden. Edistää hyvää sisäympäristöä: ftalaatiton ja matalat VOC-päästöt. 10 vuoden takuu asuntokäytössä. Nopea toimitus.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Luokitus kotikäytössä: 23 Kova
Luokitus julkisessa käytössä: 31 Kohtalainen
Kokonaispaksuus: 4 mm
Kulutuskerroksen paksuus: 0,30 mm
Valon heijastus (%): 26,7
Lankku (1 tuotenumero)
Valitse sopiva iD Essential Click -muoto tästä
0 vaihtoehto
Tekniset tiedot
Lue lisää iD Essential Click