Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tarkettin ympäristötyö
Nyt myös vanhat muovilattiat voidaan kierrättää
Uuden tekniikan avulla voimme poistaa lattioista liiman ja tasoitteet, ja kierrättää ne uusiksi lattioiksi.
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Kivi GREY
LVT-vinyylilankut | Asuntojen vinyylilattiat

iD Essential Click - Kivi GREY

iD Essential Click on loistava lattiaratkaisu sekä uusiin asuntoihin että remonttikohteisiin. Lattia on nopea asentaa, koska se ei vaadi suuria alustan valmistelutöitä, jolloin säästetäään sekä aikaa että materiaalia. Asennus on lukkopontin ansiosta 1,5 kertaa nopeampi kuin liimattava LVT (arvio - ei sitova). Lattia on myös mahdollista poistaa tarvittaessa vahingoittamatta alustaa. Helppo korjata ja hoitaa. iD Essential Click kestää kosteutta, koska se on kokonaan vinyyliä. Erittäin hyvä kulutuksen kesto (käyttöluokka 31) ja hyvä mittapysyvyys lasikuitukerroksen ansiosta. Erinomaiset akustiset ominaisuudet: 19 dB askeläänen vaimennus kun alusmateriaalina on Tarkomfort Premium. Hyvä kuosivalikoima, jossa kivi- ja puukuoseja. Kuoseja voi myös sekoittaa ja yhdistellä. Sävyihin sopivat listat viimeistelevät kokonaisuuden. Edistää hyvää sisäympäristöä: ftalaatiton ja matalat VOC-päästöt. 10 vuoden takuu asuntokäytössä. Nopea toimitus.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
tuotetyyppi: Heterogeeninen polyvinyylikloridilattianpäällyste (ISO 10582)
Luokitus kotikäytössä: 23 Kova
Luokitus julkisessa käytössä: 31 Kohtalainen
Kokonaispaksuus: 4 mm
Kulutuskerroksen paksuus: 0,30 mm
Laatta (1 tuotenumero)
Valitse sopiva iD Essential Click -muoto tästä
0 vaihtoehto
Tekniset tiedot
Lue lisää iD Essential Click