iQ - paras homogeeninen lattia julkisiin tiloihin
iQ - paras homogeeninen lattia julkisiin tiloihin

iQ - paras homogeeninen lattia julkisiin tiloihin

Sairaaloiden ja koulujen käytävillä kulkee paljon ihmisiä sekä tavaraliikennettä, ja lattia joutuu kovalle kulutukselle. Näihin tiloihin kannattaa valita kestävä lattianpäällyste, jolla on pitkä toiminnallinen ja esteettistä käyttöikä.
Muita tärkeitä ominaisuuksia hyvän käyttöympäristön kannalta ovat hyvä akustiikka, käyntimukavuus ja alhainen vierintävastus. Tarkettin iQ-lattiat täyttävät kaikki ne vaatimukset, jotka asetetaan hyvälle, toiminnalliselle ja viihtyisälle ympäristölle sairaalassa, vanhainkodissa tai koulussa.

iQ - paras valinta

iQ-lattiat ovat Tarkettin korkealaatuisimpia homogeenisia muovilattioita, lyhenne iQ tulee sanoista Intelligent Quality. iQ-lattiat ovat paras valinta julkisiin tiloihin, koska niillä on erinomainen kulutuksenkesto, hyvät toiminnalliset ja ympäristöominaisuudet sekä markkinoiden alhaisimmat elinkaarikustannukset.

iQ lattia - 188 väriä, 7 kuosia

iQ Eminent -mallisto

Värikoordinoidun paletin  värejä ja kuvioita, joiden avulla on mahdollista luoda joustavia design-ratkaisuja julkisten tilojen lattioihin.

  •  Laaja ja tasapainoinen mallisto, jossa on 34 väriä ja kaksi kuosia.
  •  Moniväriset hitsauslangat, joilla saadaan esteettinen ja yhtenäinen vaikutelma.

Kestävät ja ftalaatittomat lattiat

  •  Ftalaatiton vuodesta 2011
  •  Erittäin alhaiset VOC-päästöt (haihtuvat orgaaniset yhdisteet)
  •  Kierrätyskelpoinen
  •  Ei biosidejä
  •  Alhainen veden ja siivousaineiden kulutus
  •  iQ-lattiat valmistetaan lähellä: Tarkettin Ronnebyn tehtaalla Ruotsissa

iQ Natural

iQ Natural -lattian pehmitinaine on luonnollinen (kasvipohjainen) ja perustuu uusiutuviin raaka-aineisiin. Harmonisessa suuntavapaassa väriskaalassa on yhteensä 35 suomalaiseen makuun sopivaa väriä, joista 11 on harmaan eri sävyjä. Mallistosta löytyy vaihtoehto kaikkiin sisustustarpeisiin.

iQ Megalit

iQ Megalitin ainutlaatuisen eläväpintainen ja suuntavapaa kuosi luo hienon syvyysvaikutelman. Uudessa mallistossa on 24 väriä ja kaksi kuosia, ja se sopii hyvin myös kuvioasennuksiin.

iQ Eminent

iQ Eminentin suuntavapaa kuviointi sopii erityisen hyvin julkisiin tiloihin. Uudessa laajassa mallistossa on 34 väriä ja kaksi kuosia. Uusi hillitympi kuviointi – Unisense – täydentää klassista kuosia.

iQ Granit

iQ Granit -mallistossa on laaja värivalikoima: 31 väriä, jotka sopivat useimpiin sisustustarpeisiin. Värikoordinoitut ratkaisut myös erityistarpeisiin: akustoivat, liukastumista estävät sekä dissipatiiviset lattiat.

iQ Optima

iQ Optima klassikkomallistossa on 64 väriä jaettuna kuuteen väri- ja kuosiryhmään. Lattiaa on saatavana 2 m leveänä rullatavarana sekä 61 x 61 cm laattoina. Uudessa Essence-kuosissa on paljon vaihtoehtoja: pintamartiointi, rullatavara, laatat sekä lankkumuotoinen malli, jossa on viistetyt reunat.

Aiheeseen liittyvät mallistot
Saatat olla kiinnostunut myös näistä
iQ Granit kuva
iQ Granit - toiminnalliset ratkaisut kaikkiin tiloihin

Potilaat ja hoitohenkilökunta viettävät paljon aikaa sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja hoitokodeissa, ja lattialla on tärkeä rooli hyvän sisäympäristön luomisessa. Tarkettin homogeeniset...

iQ One kuva
iQ One - uuden sukupolven homogeeninen muovilattia ilman PVC:tä

Uuden sukupolven iQ-lattia on täällä! iQ One on muiden Tarkettin iQ-lattioiden tapaan kestävä ja taipuisa, eikä luonnollisesti sisällä pehmitinaineita, ftalaatteja eikä biosidejä.

iQ Optima- Alkuperäinen design
iQ Optima- Alkuperäinen design

Klassikko pysyy alkuperäisenä ajan kuluessa. Homogeeninen muovilattia iQ Optima on aito ja alkuperäinen klassikko, jota kehitetään jatkuvasti. Lattia on ollut suunnittelijoiden suosikki jo yli 30 v.