iD Click Ultimate - LVT-vinyylilankku on hyvä ratkaisu hotellin, ravintolan tai myymälän lattian remontointiin

iD Click Ultimate - LVT-vinyylilankku on hyvä ratkaisu hotellin, ravintolan tai myymälän lattian remontointiin

iD Click Ultimate on nopea asentaa, vaimentaa ääntä, kestää kulutusta ja on tyylikäs.

Hotellin, ravintolan tai myymälän lattian remontointi on haastavaa. Odotukset ovat korkealla - asennuksen lopputuloksen tulisi olla täydellinen, mutta asennuksen pitäisi sujua erittäin nopeasti jottei toimintaa jouduta keskeyttämään. iD Click Ultimate, Tarkettin uusi ftalaatiton vinyylilattia, jossa on jäykkä komposiittirunko, on nopea asentaa, vaimentaa ääntä, kestää kulutusta ja on erittäin tyylikäs. 

Helppo ja nopea asentaa

Lattiaremonttia lykätään usein, koska myymälää, ravintolaa tai hotellia ei haluta sulkea remontin ajaksi. iD Click Ultimate on nopea ja helppo asentaa lukkopontin ansiosta. iD Click Ultimate -vinyylilankun asennus voidaan aloittaa ilman suurempia aluslattian valmisteluja, tietyissä tapauksissa ei alustalle tarvitse tehdä mitään. Lattia voidaan asentaa jopa keraamisen laatan päälle (saumat enintään 8 mm leveitä ja 3 mm syviä), jolloin myymälän, hotellin tai toimiston toimintaa ei tarvitse keskeyttää pitkäksi aikaa.

iD Click Ultimaten lukitusjärjestelmä 4F on yksi markkinoiden nopeimmista. Järjestelmä on jopa 30 prosenttia nopeampi kuin normaalit lukkopontit. iD Click Ultimate -vinyylilankussa on valmiina integroitu alusmateriaali, joka säästää asennukseen kuluvaa aikaa ja rahaa.

Vaimentaa ääntä

iD Click Ultimate vaimentaa askelääntä 19 dB akustoivan pohjan ansiosta, ja auttaa siten hiljaisempien tilojen luomisessa. Lattia vähentää tehokkaasti ei-toivottua taustamelua ravintolassa, hotellihuoneessa ja toimistossa. iD Click Ultimate -vinyylilankun ääntä vaimentavat ominaisuudet ovat paremmat kuin useimpien kovien lattiaratkaisujen. Ja koska erillistä akustoivaa alusmateriaalia ei tarvita lattian alle, säästetään asennusajassa ja -kustannuksissa.

Kulutusta kestävä

iD Click Ultimate on erittäin kestävä lattia, sen käyttöluokka on 34, joten lattia sopii julkisiin tiloihin joissa on kova kulutus ja jotka altistuvat raskaille painoille. Stabiilin lattian voi asentaa jopa 400 m² tilaan ilman liikuntasaumoja. Kestävän rakenteen ansiosta lattia kestää painumajälkiä ja lämpötilan vaihteluita +10°c ja +60°c välillä. PUR-pintakäsittely suojaa tehokkaasti lattiaa kengän pohjista jääviltä mustilta kitkajäljiltä.

Tyylikäs mallisto

iD Click Ultimate -mallistossa on 15 luonnollista mallia, jotka luovat mukavan, viihtyisän, ajattoman ja modernin miljöön myymälään, liiketilaan, hotelliin tai ravintolaan. Puukuosien PLUS-pintarakenne myötäilee puukuviota ja vahvistaa lattian luonnollista ulkonäköä.  

Aiheeseen liittyvät mallistot