Design

Design

Tarkett ja Design

Tarkettin "designteam" on suunnitteluryhmä, johon kuuluu henkilöitä eri maista, ja joka seuraa jatkuvasti uusia trendejä ja suuntauksia. Tarkett valmistaa lattioita myytäväksi lähes kaikkialle maailmassa ja, paitsi että se luo työryhmälle haasteita, sallii se myös inspiraation ja luovuuden päästä ilmoille. He saavat jatkuvasti vaikutteita monista eri kulttuureista ja se on omiaan antamaan motivaatiota luoviin ratkaisuihin kehittää erilaisia lattioita mitä erilaisempien kulttuurien ja markkinoiden tarpeisiin. Koko ajan samalla kuitenkin seurataan sekä tämän päivän, että huomisen trendejä. Ennen kuin luova prosessi alkaa, he tutkivat ja kartoittavat useiden maiden ja maanosien lähivuosien rakentamista, muotia ja trendejä. Se vaatii uskomattoman määrän käyntejä taide-, sisustus-, tekstiili- ja muotimessuilla. 

Floor Is The New Playground

Leikkimielisyydellä ei ole rajoja, kun on äärimmäisen paljon mahdollisuuksia luoda oma design dI Inspiration vinyylilankuista – ja laatoista. Lähtökohta on, että lattia on osa sisustusta, jonka avulla voi luoda vahvoja ja luovia ratkaisuja etenkin myymälöissä. Mallistossa on eri kokoja, värejä ja muotoja, joilla voi luoda oman näköisen lattian. Jos haluat lisää inspiraatiota, tutustu LVT-lattioihin tästä.

Jos haluat lisää inspiraatiota, tutustu LVT-lattioihin tästä.

Värit ja design osa hyvinvointia

Tänä päivänä on laaja mahdollisuus valita värejä, rakenteita ja visuaalisia tehosteita kun suunnitellaan lattiadesignia. Esteettinen muotoilu vaikuttaa ihmisten tunteisiin. Yhdistelmä esimerkiksi äänen ja valon kanssa auttaa luomaan stimulaatioita luovuuteen tai rauhallisuuteen.
Näitä asioita on erityisen tärkeä huomioida sairaalaympäristössä. Design voi edesauttaa turvallisuuden tunteen joka rauhoittaa potilasta ja vaikuttaa paranemiseen. Designilla voi myös helpottaa kulkua sekä vahvistaa huoneiden ulkonäköä ja toimintoa.
Tarkettiin suunnittelijat ovat yhteistyössä psykologien sekä asiantuntijoiden kanssa tutkineet vaikutteita eri ympäristöissä, jotta löytäisi parhaimmat kuosit sekä väriyhdistelmät. 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä
iQ Granit kuva
iQ Granit - toiminnalliset ratkaisut kaikkiin tiloihin

Potilaat ja hoitohenkilökunta viettävät paljon aikaa sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja hoitokodeissa, ja lattialla on tärkeä rooli hyvän sisäympäristön luomisessa. Tarkettin homogeeniset...

iQ One kuva
iQ One - uuden sukupolven homogeeninen muovilattia ilman PVC:tä

Uuden sukupolven iQ-lattia on täällä! iQ One on muiden Tarkettin iQ-lattioiden tapaan kestävä ja taipuisa, eikä luonnollisesti sisällä pehmitinaineita, ftalaatteja eikä biosidejä.

Linoleum kuva
Tutustu linoleum-mallistoomme

Tarkettin linoleumlattioita on valmistettu luonnollisista raaka-aineista alkuperäisen reseptin mukaan pienessä italialaisessa Narnin kaupungissa jo vuodesta 1898.

Tarkettin yhteyshenkilöt
Yhteystiedot

Ota yhteyttä meihin, täältä löydät kaikkien tarkettilaisten yhteystiedot.

iD Mixonomi on tärkeä
iD Mixonomi

Teaser here

iQ Optima- Alkuperäinen design
iQ Optima- Alkuperäinen design

Klassikko pysyy alkuperäisenä ajan kuluessa. Homogeeninen muovilattia iQ Optima on aito ja alkuperäinen klassikko, jota kehitetään jatkuvasti. Lattia on ollut suunnittelijoiden suosikki jo yli 30 v.