Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Desso & EX collection B967 9512-050
Tekstiililattia – rullatavara

DESSO&Ex - Desso & EX collection B967 9512-050

Desso&Ex-mallisto on tekstiilimatto, jossa on leikattu nukka. Rullatavarana saatava matto leikataan tilauksen mukaan. Matto on Tarkettin ja kansainvälisen Ex Interiors -muotoilustudion menestyksekkään yhteistyön tulos. Desso&Ex-mallisto sisältää eri mallia, jotka tarjoavat lähes loputtomasti yhdistelymahdollisuuksia moderneihin ympäristöihin. Sen avulla on mahdollista luoda leikkisiä vaikutelmia, jotka korostavat tai muodostavat kontrastin sisustuksen pääelementeille neutraalilla sävyillä ja viiden erilaisen pehmeän värimaailman kuvioilla: Stone, Carmine, Amber, Leaf ja Indigo.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Textile floor coverings
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 32 Normaali
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Rulla (1 tuotenumero)
Valitse sopiva DESSO&Ex -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniset tiedot
Lue lisää DESSO&Ex