Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Lue lisää homogeenisista iQ-lattioista
Dokumentit
Tarkettin ympäristötyö
Nyt myös vanhat muovilattiat voidaan kierrättää
Uuden tekniikan avulla voimme poistaa lattioista liiman ja tasoitteet, ja kierrättää ne uusiksi lattioiksi.
Uutta! Nyt voimme ottaa kierrätykseen myös vanhempia lattioita
Kohdesuosituksia

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Terveyden- ja vanhustenhoidon tilojen suunnittelua ohjaavat erilaiset määräykset sekä käyttäjien tarpeet. Tutustu lattiaratkaisuihin, jotka on suunniteltu potilaat ja henkilökunta huomioiden.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Mukavat, helppohoitoiset ja kestävät lattiat ovat tärkeässä roolissa kun suunnitellaan inspiroivia ja oppimista edistäviä tiloja kaikenikäisille. Koulun lattiamateriaalin valinnalla voidaan vaikuttaa siihen, että tilat ovat sekä opiskeluun innostavia että visuaalisten ja akustisten ominaisuuksien ansiosta myös viihtyisiä.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Tiedämme kuinka tärkeää myymälän on erottautua edukseen. Tutustu lattiaratkaisuihin, jotka vahvistavat brändiä ja luovat houkuttelevan ympäristön, jossa asiakkaat viihtyvät.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Näyttävällä lattialla luodaan unohtumattomia elämyksiä asiakkaille. Tarjoamme hotellien ja ravintoloiden tarpeisiin lattiaratkaisuja, joiden avulla voidaan luoda uniikkeja tiloja, sekä rauhallista ja harmonista tunnelmaa.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Oikea lattiavalinta voi muuttaa asunnon kodiksi. Toteuta sisustusunelmasi ja tutustu laajaan lattiavalikoimaamme, josta löytyy paljon  eri materiaali-, väri- ja kuosivaihtoehtoja.

45 mallistoa

42 mallistoa

40 mallistoa

12 mallistoa

44 mallistoa

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Määritelmä nykyaikaisesta toimistosta on muuttumassa. Tutustu laajaan lattiavalikoimaamme, jossa on huomioitu työskentelytapojen muutokset ja muuttuvan työympäristön tarpeet.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Urheilutapahtumat, liikunta- ja hyvinvointikeskukset ja kuntosalit tarjoavat eri-ikäisille liikunnallisempaa elämäntapaa. Tutustu lattioihin, jotka luovat turvallisuutta ja mukavuutta sekä auttavat saavuttamaan parempia urheilusuorituksia.
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
Lisää linoleumlattioistamme
-

  Pyydä malli

  Lähetä tarjouspyyntö

  Lisää vertailuun

  Etsi oman alueesi myyjä

  Kotisivu Märkätilan tuotteet Optima Multisafe Optima DARK GREY 0866
  Märkätilan tuotteet | Turvalattiat

  Optima Multisafe - Optima DARK GREY 0866

  Optima Multisafe on ftalaatiton homogeeninen muovilattia, Liukastumista ehkäisevä pinta on suunniteltu tiloihin, joissa liikutaan paljain jaloin. Rakenteen ansiosta pystyssä pysyminen on helppoa myös silloin, kun lattia on liukas esimerkiksi saippuan ja veden takia. Tiivis pinta ja hyvin pyöristetyt nystyrät tekevät Optima Multisafesta hygieenisen ja helppohoitoisen. Saatavana 11 vakioväriä, muut värit tilattavissa iQ Optima 2,0 mm -mallistosta kun tilaus on vähintään 3 000 m²/väri.

  Tuotteen ominaisuudet
  Tekniset tiedot
  tuotetyyppi: Homogeeninen polyvinyylikloridilattianpäällyste (ISO 10581)
  Luokitus julkisessa käytössä: 31 Kohtalainen
  Sideainepitoisuus: Tyyppi I
  NCS-värikoodi: S 6502-B
  Muoto: Rulla
  Rulla (1 tuotenumero)
  Valitse sopiva Optima Multisafe -muoto tästä
  0 vaihtoehto
  Tekniset tiedot
  Lue lisää Optima Multisafe